Luk

Barca-boss: Har aldrig tænkt på at trække mig

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Cadiz - Barcelona
La Liga (05/12)
Oddset 8,20 5,20 1,35
bet365 8,50 5,00 1,36

Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu afviste mandag at trække sig fra posten, og det er fortsat usikkert, hvornår klubbens medlemmer kan stemme for at få ham ud.

Josep Maria Bartomeu er fortsat Barcelona-præsident, efter han mandag afviste, at han har tænkt sig at trække sig fra posten.

Den udskældte præsident står foran et mistillidsvotum, og mens det fortsat er usikkert, hvornår klubbens mange utilfredse medlemmer får muligheden for at stemme Bartomeu ud af klubben, har præsidenten selv ingen planer om at stoppe frivilligt.

- Det har aldrig været i mine overvejelser at trække mig tilbage. Vi har et meget interessant projekt med spændende unge spillere og erfarne spillere som Lionel Messi, siger Bartomeu ifølge Marca.

- Med ham på holdet, tror jeg på, at vi vinder en titel i denne sæson. Jeg forstår folks holdninger, og i Messis tilfælde var det godt, at han blev sur, da vi ikke skal acceptere nederlag, og vi har alle været sure.

Ifølge spanske medier afventer Barcelona lige nu en klar melding fra de catalanske myndigheder omkring, hvornår og hvordan det er forsvarligt at afholde afstemningen om, hvorvidt Bartomeu kan fortsætte.

Der ventes nyt i den sag onsdag.


Af Mikkel Nøhr
Fredag 4. december
Torsdag 3. december