Luk

Barca-boss: Prøver ikke at hente Neymar igen

| La Liga | 18 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Napoli
Champions League Slutspil (08/08)
bet365 1,61 4,20 5,25
Oddset 1,62 4,20 5,00
YouBet 1,62 4,30 5,65

Barcelona har ikke tænkt sig at prøve at hente Neymar denne sommer, da markedet ikke tillader store transfers, siger præsident Josep Maria Bartomeu.

Barcelona prøvede for et år siden at hente Neymar tilbage til klubben, men det kommer de ikke til at prøve på denne sommer.

Det fastslår klubbens præsident, Josep Maria Bartomeu, som ikke regner med at se kæmpe transfers denne sommer på grund af corona-pandemiens konsekvenser.

- I den nuværende situation, nej. PSG vil heller ikke sælge, hvilket giver mening, da han er en af de bedste spillere i verden, siger Bartomeu til Sport.

- Sidste sommer prøvede vi rigtig hårdt at hente ham, men denne sommer vil vi ikke engang prøve. Klubben har tabt 200 millioner euro mellem marts og juni. I 2020/21 forventede vi at tjene 1100 millioner euro, men det bliver nok 30 procent lavere.

- Hvis situationen ikke forbedres, og der ikke kommer fans på stadion, på museet eller i butikkerne, bliver vi ved at miste penge. Vi skal tilpasse os. Den nuværende situation tillader ikke kæmpe transferbeløb, siger Bartomeu.

Bartomeu siger desuden, at al dialog med Inter om Lautaro Martinez er sat i bero efter gensidig aftale.


Af Sara Margren

18 kommentarer

messi1903 15:39          
Bartomeu raus! Har ødelagt klubben siden 2014
Iskoldere 15:49          
Uden at have tjekket op på Barcelonas regnskaber, så vil jeg gerne garantere, at klubben aldrig ville have været i nærheden af at tjene 1100 mio. euro på en sæson. Om de så solgte hele holdet, ville det ikke ske.
antifodbold1 15:53          
Iskoldere

tror du skal tjekke det igen så. det var målet for denne sæson at komme over 1 mia. euro, hvilket så ud til at ske for den første klub nogensinde, hvis corona ikk havde slået til. nu blev det self meget lavere....
haraltidret 16:10          
Spørgsmålet er vel også om Neymar er interesseret i at skifte til et dysfunktionelt Barca hold, hvor ingen ved om Messi bliver eller forlader klubben.
Lars91 16:20          
Så ud til at ske, efter 3 måneder? ja okay vildt nok :D

Men mon ikke iskoldere tænker på overskud? For selvfølgelig kommer de ikke i nærheden at sådan et overskud, men ren indtjening kan det nok godt lade sig gøre :)
fodboldfan85 16:39          
Der er godt nok meget kritik af Bartomeu. Det virker utroligt unuanceret. Godt nok har det virket som om at prioriteten har været økonomisk fremfor absolut sportslig. Men økonomisk går det da meget godt? Udover Corona.
Chris4700 17:15          
@Iskoldere
Sidste sæson slog Barca rekord med omsætning (altså ikke profit) på over 900 millioner, og satte derfor mål på 1100 denne sæson. Det er vel at komme pænt i nærheden.

@Fodboldfan
Tænker ofte det samme. Bryder mig virkelig ikke om ham (hvilket jeg desværre synes der er overvældende mange grunde til), og tæller dagene til at forhåbentligt Font tager over. Men det virker også til at der er gået trend i den, og at han får kritik uanset hvad han gør, selvom han dog stadig troligt jokker i spinaten i tide og utide.
Økonomien (det rent forrentningsmæssige, ikke transfers) har han meget godt styr på.

OT ville som sådan ikke være modstander af, at se Neymar tilbage i klubben, også selvom jeg ikke bryder mig om hans drama på og og uden for banen, samt den måde han forlod klubben på. Men nu hvor Fati er ved at få gennembrud håber jeg i højere grad at mere plads gives til ham, så han kan vokse. Spørgsmålet er så bare hvor lang til det vil tage ham at nå verdensklasse niveau, og om Barca på kort sigt har råd til det rent sportsligt
Torsdag 6. august