Luk

Barca-boss revser Arthur: Mangel på respekt

| International | 12 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Bayern München
Champions League Slutspil (14/08)
bet365 3,40 4,10 1,95
Oddset 3,50 3,90 1,97
YouBet 3,55 4,05 2,00

Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu bekræfter, at klubben lægger sag an mod Arthur, som har opført sig respektløst, mener præsidenten.

Den spanske avis Sport skrev for nyligt, at Arthur nægtede at spille Champions League for Barcelona i denne sæson, efter hans skifte til Juventus blev en realitet.

Nu bekræfter Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu, at Arthur er blevet i Brasilien, og at klubben lægger sag an mod ham.

- Det, Arthur har gjort, er mangel på respekt over for hans holdkammerater, for holdet vil gøre det godt i Champions League, siger Bartomeu til Sport.

- Det er ikke logisk, når man spiller om så vigtig en titel, at en spiller beslutter at trække sig. Det er uberettiget og helt uforståeligt.

- Vi havde en aftale om, at han skulle spille for Barca, indtil Champions League sluttede. Han er en spiller, der har haft en vis betydning for holdet, og som kunne hjælpe os.

- Men han kom ikke tilbage efter mini-ferien. Det er uacceptabelt og mangel på disciplin. Derfor har vi åbnet en sag mod ham, for der er ikke noget argument, der retfærdiggør hans fravær.

- Han ringede og sagde 'jeg bliver i Brasilien, jeg kommer ikke tilbage'. Det er hans beslutning, og ingen har givet ham lov, siger Bartomeu.

Barcelona skal op imod Napoli den 8. august. Det første opgør endte 1-1.


Af Sara Margren

12 kommentarer

Chris4700 07:48          
Selvom det er rigtigt, hvorfor skal Barto så ud og snakke offentligt om det og skabe mere drama?! Nedton det dog, og søg at skabe så meget ro som muligt før nogle (forhåbentligt mere end én) vigtige kampe.
Og så er han da den sidste der skal snakke om respekt!

Trist Arthur vælger at gøre dette, uanset hvor forurettet han end må føle sig
Dieselstanderen 08:11          
Han skal vel have lov at forklare hvorfor Arthur ikke er med i truppen.
Jeg syntes det er fint at "udstille" ham lidt og vise at sådan en opførsel ikke holder
Mathews 09:16          
Sølle at snakke om at være respektløs, når man netop har hældt spilleren ud mod hans vilje. Vammel klub, men det er jo ikke noget nyt.
tomb12 09:27          
De hentede selv Dembele og Coutinho, som i den sidste tid deres klubber ikke ville træne med for at gennemtvinge skiftet.
Så det er lidt tyndt at brokke sig over dette i deres tilfælde, selvom det ikke er storsindet gjort af Arthur.
VIF57 09:28          
Selvom det ikke er ok at udeblive fra sit arbejde...men når arbejdsgiveren vil af med en, forstå jeg ham godt.
Stagger Lee 09:57          
@ Mathews

Du kan selvfølgelig kalde det respektløst, men faktum er, at flere hundrede spillere får besked om at de skal finde en ny klub, hver eneste sommer. Sådan er det, når spilleren ikke har levet op til forventningerne, eller når at klubben skal finde penge i budgetterne. Happens all the time. Lovren havde sikkert også helst set sig selv have en rolle i Liverpool eller komme et andet sted hen end Rusland.

Men derudover, så er reaktionen fra Arthur ganske forståelig, ligesom at Bartomeu´s forsøg på at vende fansene imod ham er ganske ynkelig. Men det kan efterhånden ikke komme som nogen overraskelse, da det er måden manden altid agerer på. For satan, jeg glæder mig til den dag, han er fortid.
KimTrondheim 11:01          
Vanvittig illojalt... Her kjemper man om det største trofeet av alle, og Arthur velger å svikte lagkameratene, fansen og klubben? Og hva med egne ambisjoner? Er en god start i Juve viktigere enn drømmen om CL? Helt håpløst. Håper han mislykkes stort i Italia, slike personligheter fortjener rett og slett ikke suksess... Er visstnok likedan med Werner også. Helt utrolig.
Onsdag 12. august