Luk

Barca-boss: Vi har aldrig talt med Griezmann

| La Liga | 6 kommentarer
Når fodbold er magi - se de tre lækreste detaljer i årets Champions League
Klasseflugter, danskerperle og Messi-magi: Se de tre bedste scoringer fra Champions League-sæsonen her
Barca-boss: Vi har aldrig talt med Griezmann
Foto: Getty Images

Infoboks

Athletic Club - Barcelona
La Liga (16/08)
bet365 6,00 4,00 1,55
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu siger mandag, at klubben aldrig har talt med Antoine Griezmann, selvom rygterne om et skifte har været heftige i de seneste uger og måneder.

Det har i efterhånden lang tid set ud til, at Antoine Griezmann denne sommer bliver Barcelona-spiller, men den sag er langt fra sikker.

I hvert fald har Barcelona ikke gjort noget for at få fingre i franskmanden, slår præsident Josep Maria Bartomeu fast mandag.

- Vi har hele tiden sagt det – vi har aldrig talt med ham. Der er intet. Vi ser allerede nu, hvordan markedet vokser i de her dage og uger, siger Bartomeu ifølge as.com.

Atletico Madrids præsident Enrique Cerezo var for nogle uger siden ude at sige, at han endnu intet havde hørt fra Barcelona.

Siden da har Atletico Madrid-direktør Gil Marin været ude at sige, at han føler sig meget sikker på, at Griezmann er i Barcelona, når sommeren er ovre.

Selv har franskmanden udtalt, at han er en smule utålmodig i forhold til at få fremtiden på plads – men det ser altså ikke ud til at ske i den allernærmeste fremtid.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

haraltidret 16:31          
Barcelona vil nok gerne have afsat Coutinho inden de har råd til at betale Griezmann´s frikøbsklausul. Det er ihvertfald mit bud på hvad der kommer til at ske.
Ini 16:45          
Lyder meget sandsynligt. Desuden er det vist noget med, at Griezmanns klausul først falder efter 1. juli, hvorfor Barca bevidst undlader at udtale sig om ham inden da, selv om der sikkert (desværre) er en handel på vej...
MistGoose 17:41          
Det rygtes også, at truppen med Messi i spidsen ikke ønsker Griezmann til klubben.
Reevenge 17:57          
Samtlige rygter skal tages med et stort gran salt i sommerens agurketid, men selvfølgelig har Barcelona talt med Griezmann. Det er dog en del af gamet, desværre. Problemet ligger mest af alt i de spanske regler der påtvinger klubberne, at deres spillere har frikøbsklausuler i deres pro-kontrakter.
Unicef 18:51          
Interessant hvis de lærer noget af Coutinho fiaskoen! Jeg tror desværre ikke Griezmann kan gøre det bedre.
GigiRivera 19:49          
Synes diverse transferrygter er blevet meget værre end normalt. Photoshop et billede af en agent, direktør, eller spiller og sælg det til en avis for en god sjat penge lader desværre til og ske mere og mere. Fake news og bladene bringer det..
Onsdag 17. juli