LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Barca-boss vil have en ny angriber

| La Liga | 7 kommentarer
Hvad er gået galt for Coutinho i Barcelona? Er han på vej til Manchester
Messi runder ligamål nummer 400 i Barcelona-sejr
Barca-boss vil have en ny angriber
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Levante
Copa del Rey (17/01)
bet365 1,12 8,00 19,00
NordicBet 1,11 9,75 26,00
Oddset 1,10 9,20 19,00
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Cheftræner Ernesto Valverde vil gerne hente en ny angriber til FC Barcelona, efter Munir El Haddadi er blevet solgt til Sevilla.

FC Barcelona-træner Ernesto Valverde ser gerne, at klubben henter ekstra skyts til angrebspositionen januars transfervindue.

Fredag sagde klubben farvel til Munir El Haddadi, som skiftede til Sevilla, og han skal gerne erstattes, forklarer Valverde, ifølge El Mundo Deportivo.

- Ja, jeg vil gerne have en ekstra angriber. Der er plads, nu hvor Munir har forladt os, siger han.

Han erkender, at truppen ser lidt tynd ud på angrebspositionen. Klubben tillader sig dog at være kræsen.

- Vi skal have omtanke i forhold til den økonomiske situation af en aftale. Hvis det ikke er muligt, så vil vi kigge på spillere fra Barcelona B. Vi har brug for en, der kan tilpasse sig hurtigt, som kender ligaen, og som kan spille med det samme.

- Der vil ikke være tid til at falde til, men hvis vi ikke kan finde en angriber, så fortsætter vi med det, vi har, siger Valverde.

FC Barcelona må klare sig med de angribere, klubben allerede har, når det søndag aften gælder hjemmekampen mod Eibar.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

7 kommentarer

Tropico 11:58          
Abel Ruiz er et glimrende bud - dog har det knebet lidt med målene for Barcelona B, men et stort talent - dét er han. Jeg forstår vitterligt ikke, hvorfor man sælger Munir et halvt år efter man udlejer Pato Alcácer med købsoption. Klubben er stillet i en vanvittig dårlig position nu. Jeg håber inderligt, de bare smadrer klubkassen og henter Dybala for de angiveligt krævede 90 mio euro. Han er perfekt som arvtager for Suárez, som jeg ser det. Han vil shine som falsk 9´er, og så kan det samtidig lige være en stor langefinger til Sampaoli om, at Messi og Dybala sagtens kan indgå en relation, som han af en eller anden grund troede var umulig i de 6-7 kampe inden VM (inkl træningskampe).
Bayliss007 12:02          
Kunne være sjovt hvis det skete og han så rent faktisk spillede sit livs dårligste fodbold, fordi han ikke passer ind i barcas system eller med Messi og Sampaoli havde ret. Hvad med en Timo Werner?
no name 13:09          
savner de gamle Barca tider hvor klubben faktisk prøvede at opbygge noget, frem for at finde lappe løsninger.
De seneste år har klubben og dens fans kun tænkt på at finde en aflyser for den ene spiller efter den andet.
Klubben burde i stedet gøre som de gjorde tidligere, stille og roligt indlemme spillerne ind til holdet.
Blaugrana ever 15:38          
De henter Maxi Gomez i Celta, den er næsten stensikker.
Chris4700 16:03          
Tror også på at Maxi Gomez er et godt bud, dog først til sommer.
Er Abel Ruiz ikke langtidsskadet? Ellers ville jeg også meget gerne se ham komme op
Pep Guardiola 16:17          
<blockquote>savner de gamle Barca tider hvor klubben faktisk prøvede at opbygge noget, frem for at finde lappe løsninger. </blockquote>

Enig. Tror desværre at det er utopisk at tro Barca kan konkurrere internationalt med samme grad af home growns som vi har set de seneste år. Det er sjældent man rammer en så god generation. United (class 92´) og Ajax kan vel også fortælle hvor svært det er.

Havde også håbet på de yngre La Masia-spillere, men tror ikke kun at det er pga manglende chancer at de ikke slog igennem. Delufeu, Bartra, Montoya, Dos Santos, Cuenca, Bojan og hvad de ellers hedder. De var alle sneget op som de næste og har jo knap nok haft moderat succes uden for Barca. Dertil kan man tage Rafinha, Denis Suarez og til dels Sergi Roberto som vel næppe er dem man bygger op om.

Det er en anden tid og hvis man vil have resultaterne i en så konkurrencestærk branche frygter jeg at tiderne hvor man først og fremmest kiggede indad er forbi.
Jeg mener, er der ærligt nogen der tror at Abel Riis ville kunne gøre en forskel som indskifter i en CL- semi mod Juventus? Nej vel? I så fald vil han i bedste fald ende som 3.valg til 9´eren. Så er der bare ikke meget spilletid at udvikle sig på..
JarJarBonkers 16:22          
En genforening af NJ10 og Cornelius i Barcelona ville udrette mirakler for dem. Det er jo desværre nok ikke på deres radar, det kunne være vældig interessant at se. Tror jeg vil prøve det af Football Manager
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar