Luk

Luk

Barca-chef med bøn: Ny kontrakt til Araujo

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Barcelona - Villarreal
La Liga (22/05)
Oddset 2,10 3,95 3,10
bwin 2,05 3,75 3,20
bet365 2,10 4,00 3,10

FC Barcelona-cheftræner Xavi vil meget gerne have en ny kontrakt på plads til Ronald Araujo, da stopperen er vigtig for klubben på kort og lang sigt.

Ronald Araujo har været en af de bærende kræfter på det 'nye' FC Barcelona-mandskab under cheftræner Xavi, og derfor er det vigtigt, at der snart kommer en ny kontrakt på plads.

Det fortæller Xavi i hvert fald i et interview med Mundo Deportivo, da det er en prioritet for klubben at få forlænget Araujos kontrakt, som står til at udløbe i sommeren 2023.

- Hans forlængelse er en prioritet. Du kan allerede se, at han er meget vigtig for mig som træner og for holdet. Det er meget vigtigt, at de hurtigt kan nå frem til en aftale, for han er en spiller, som der virkelig er brug for nu og i fremtiden. 

Xavi er uden tvivl en stor tilhænger af Araujo, som i denne sæson står i alt noteret for 22 kampe for Barcelona, men stopperen har dog også imponeret uden for kridtstregerne.

- Jeg er meget tilfreds med Ronalds præstationer, og jeg er også tilfreds med, hvordan han er uden for banen. Hans opførsel og holdning er virkelig værdsat, udtaler Xavi til Mundo Deportivo.

22-årige Ronald Araujo kom til FC Barcelona tilbage i 2018 fra Boston River i Uruguay.

 


Af Raymund Nelausen
Fredag 20. maj