Luk

Barca-chef: Overvejer ikke at skifte Setien ud

| La Liga | 15 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Napoli
Champions League Slutspil (08/08)
bet365 1,61 4,20 5,25
Oddset 1,62 4,20 5,00
YouBet 1,62 4,30 5,65

Barcelona overvejer ikke at fyre Quique Setien, fastslår præsident Josep Maria Bartomeu.

Quique Setiens fremtid i Barcelona er usikker, men klubpræsident Josep Maria Bartomeu bakker nu op om den 61-årige træner.

Bartomeu fastslår, at man på intet tidspunkt har overvejet at skifte Setien ud, og at planen er, at han også er i Barcelona i næste sæson.

- Da vi ansatte ham, fortalte vi ham, at det var et projekt for denne sæson og den næste. At vurdere en træner baseret på et par måneder midt i en pandemi, er svært, siger Bartomeu til Sport.

- Som Arturo Vidal har sagt, har han (Setien, red.) og spillerne haft kort tid til at lære hinanden at kende og arbejde sammen.

- På intet tidspunkt har vi overvejet at skifte træner. Jeg ved, at der var nogle rygter om, at hvis han ikke vandt to kampe, ville vi fyre ham, men det blev aldrig diskuteret.

Bartomeu siger videre, at Xavi, der har været rygtet til Barcelona, en dag bliver træner i klubben, men det er op til ham selv hvornår.

- Vi har ikke talt med nogen, heller ikke Laurent Blanc. Jeg taler med Xavi, fordi vi har et godt forhold, men han har for nyligt forlænget. En dag bliver Xavi træner i Barca, og han bestemmer hvornår, siger Bartomeu.

Setien blev ansat i Barcelona 13. januar og har indtil videre stået i spidsen for klubben i 23 kampe.


Af Sara Margren

15 kommentarer

Tanken 09:23          
Jeg ville heller ikke overveje det. Jeg ville bare sende ham afsted. Det er af den grund Messi ikke kan lide ham og man har givet for meget magt til ham. Det er en fejl, men en fejl man først kan rette op på når Messi er ude af klubben
Baudie 09:29          
På hvilken måde har Messi for meget magt?

/Baudie
Tanken 09:50          
Prøv at se på mange af de beslutninger som tages i Barcelona. Det kommer altid frem hvad Messi synes om det. Spillere kan f eks kun rigtig blive en del af holdet hvis Messi siger god for dem. Det er ikke ligeså meget som det argentinske landshold hvor en gruppe spillere jo så godt som bestemte hvem der var på banen, men det havde været bedre for klubben hvis træneren havde mere at sige. Sådan ligger landet bare ikke og det er for sent at ændre
Stagger Lee 10:11          
Messi har lige præcis den magt i klubben, som 729 kampe med over 600 mål og 250 assists, 10 mesterskaber, 4 Cl titler, 6 ballon d´Or osv. osv., giver ham. Hverken mere eller mindre. Den har han fortjent, mere end nogen anden.
DanielChristoffersen90 10:24          
Så fordi man har den ene rekord efter den anden i en klub, så skal man pr automatik gives mere magt, helt skørt. Du går ikke ind for "ingen over klubben" kan jeg høre :)
Stagger Lee 10:33          
Det jeg siger er, at Messi for evigt vil have en kæmpe magt i Barcelona. Det er meget simpelt. Hans meritter aftvinger den, på samme måde som Cruyff havde og stadig har. Sådan er det.
7000 FCF 11:23          
Når man er anfører i en klub, så har man tit, og ofte, lift mere at skulle have sagt. Sådan er det bare, uanset om man kan lide det eller ej.
Torsdag 6. august