Luk

Barca-direktør efter tvivl: Kan handle til vinter

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Atletico Madrid
La Liga (06/02)
bet365 2,37 3,40 2,87

FC Barcelona kan godt handle spillere denne sommer, selvom økonomien har været hårdt presset. Det fastslår direktør Ferran Reverter. 

Sommeren var hård ved FC Barcelona, der offentligt måtte fortælle om en økonomi i ruiner, der bedst blev eksemplificeret ved, at man måtte lade Lionel Messi gå. 

Det har selvsagt ført til mange spekulationer om, hvad det betød for klubbens fremtidige muligheder på transfermarkedet?

Kan FC Barcelona eksempelvis handle allerede denne januar, hvor man kunne være interesseret i mere offensiv kvalitet, efter Messis afgang, der aldrig rigtigt blev erstattet, mens Sergio Aguero er ude med hjerteproblemer?

Svaret er ja, fortæller direktør i klubben, Ferran Reverter.

- Selvfølgelig kan Barca hente spillere. De kan hente til vinter og de kan hente til sommer. Men Barca skal være meget forsigtige med, hvordan de handler, siger han ifølge Mundo Deportivo.

En anden opgave bliver at få forlænget med Ousmane Dembele, der har kontraktudløb til sommer. 

- Selvfølgelig kan vi forlænge med Dembele, men det kan være, det tager lidt længere, på grund af den situation som klubben er i. Vi kigger forsigtigt på det, selvom han selvfølgelig kan skrive under med alle denne vinter. Vi ved, at det er besværligt marked. 

 


Af Andreas Roesen

3 kommentarer

jesper med bolden 22:24          
Men det handler jo ikke om at handle ind! Barca har glimret ved dyre fejlslagne indkøb i de seneste år, nu må det handle om at lade Xavi implementere sin spillestil, hvilket vi jo allerede ser lovende tegninger af. Der er absolut ikke brug for, at en hjernedød direktør køber en hundedyr stjerne, som bare SKAL på banen pga. prisen, uanset at han ikke passer ind. Det har vi set for meget af.
JesusChrist 22:44          
Enig Jesper. Men der er dog brug for at forstærke truppen. Jeg mener ikke at man skal prøve at hente de der verdensstjerner som f.eks. coutinho, eller hypede talenter som Dembélé til overpris. Det handler om at købe ind til spillestilen, hvilket nærmest ikke er sket under Bartomeu. En spiller som ferran Torres, som der går rygter om, vil IMO være en perfekt tilføjelse. Han er en spiller der passer perfekt ind i spillestilen, er ung, og relativt billig. Hvordan han ikke kunne være på barcas radar inden han skiftede til city er mig en gåde. Men jeg mener at det er absolut nødvendigt at hente 2-3 spillere ind fra den hylde i løbet af de næste par transfervinduer. AC vil jeg også mene at man skal gå all in på at få hentet nu her, eller senest til sommer på en fri transfer. Han er som født til at spille i barca, qua hans spillestil, men har gået lidt under radaren, og bliver ikke set som en verdensstjerne. Det havde han måske været, hvis han havde et andet gemyt, og var en mere farverig spiller, eller hvis han f.eks. kom fra Brasilien. Men det kan vise sig at være til barcas fordel.
Varcelona 14:44          
Mon ikke PSG lokker Dembele med monsterløn.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar