Luk

Barca fik uafgjort mod bundhold til allersidst

| La Liga | 59 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Granada 1-1
La Liga
2' 0-1 Domingos Duarte
90' 1-1 Ronald Araujo

Barcelona sikrede sig til allersidst 1-1 mod bundholdet Granada, der ellers havde chokstartet på Camp Nou i mandagens La Liga-opgør.

Barcelona tog mandag mod bundholdet Granada i La Liga, der på papiret lignede en overkommelig opgave for Ronald Koemans tropper, der tabte 0-3 til Bayern München i midtugen.

Barcelona har ellers ikke tabt i La Liga i denne sæson, men mandag aften leverede Granada en vaskeægte chokstart på Camp Nou.

Efter blot to minutter headede Domingos Duarte bolden i kassen ved fjerneste stolpe ganske fri, efter Barcelona ikke haft formået at få et hjørnespark ud af egen zone.

Herefter stod der Barcelona på stort set det hele i første halvleg, uden det på nogen måde blev noget chanceorgie.

Sergi Roberto havde et skudforsøg fra kanten af feltet, der gik på overliggeren, Ronald Araujo havde et giftigt hovedstød.

Kort før pausen måtte Barcelona dog tilføje endnu en spiller til den lange skadesliste, for her måtte Alejandro Balde udgå med en skade, mens Oscar Mingueza kom ind i stedet.

Barcelona sluttede dog første halvleg fint af, og Koeman satte Luuk de Jong ind til anden halvleg, hvor Granadas 1-0-føring skulle indhentes.

Barca startede godt ud, og Ronald Araujo havde et glimrende hovedstød efter et hjørnespark, som gik snert forbi stolpen.

Også Memphis Depay ville lege med, og han tvang Granada-keeper Luis Maximiano en god redning på en ripost.

Med ti minutter igen fik Luuk de Jong en stor chance på et frit hovedstød efter et hjørnespark, men også denne gang gik bolden forbi rammen – denne gang over mål.

Frustrationerne fik frit løb hos Barcelona-lejren, og Ronald Koeman måtte tage et gult kort for brok, da Granada-spillerne ifølge trænerens mening trak tiden lidt for meget.

Granada-keeper Maximiano fik da også en advarsel for tidstrækning, men missionen lykkedes ikke for gæsterne.

I sidste minut lykkedes det nemlig Barcelona at udligne, og det var Ronald Araujo, der kronede en fin kamp med et mål, da han headede bolden i kassen tæt under mål efter et pres fra hjemmeholdet, hvor Gerard Pique var kastet frem på banen.

Barcelona lykkedes derfor med at snuppe det ene point og kan dermed stadig kalde sig ubesejret i denne La Liga-sæson.


Af Sara Margren

59 kommentarer

Pipjegerenfugl 22:58          
1: Barcelona er horribelt dårlige.
2: Den dommer bør ikke dømme professionel fodbold.
mmahen1962@hotmail.com 22:58          
den dommer er en skandale. endnu en kamp hvr et hold spilder tiden voldsomt i la liga. først var det espanyol mod atletico, og nu det her. skandaløs den elendige dommer ikke kan se der bliver wasted 30 min på timewaste af den skide målmand. granada spillerne burde sparkes ud af la liga, hvis de hellere vil ligge på jorden og tude løs end at spille fodbold. simpelthen så klamt. det er en af de ting premiere league har over spanien. alt det tuderi for at trække tiden. dommerstandarden i la liga er en joke....

når det er sagt, spiller barca af helvede til. sidst de spillede så dårligt var inden ronaldinho kom til. nu ka alle se at messi har båret holdet gennem så mange år. holdet er faldet fuldstændigt fra hinanden.

busquets skal skride ud af klubben. satme så hamrende langsomt at man har lyst til at rive ens eget hår af.

det her røvelendige hold vinder ingen trofæer i år.

og vigtigst af alt. koeman er en amatør der aldrig ka træne et tophold. han ska kyles ud af klubben med det samme
JuanitoMaravilla 22:59          
Haha, overskriften siger det hele.
Mr P. Ness 22:59          
Kvalm præstation.
Var man i tvivl om at man mangler Messis evner som både målscorer og som kreatører og playmaker, så kan man jo passende følge med i Barcelonas kampe. Der er INGEN impact, der er INGEN kreativitet, og der er INGEN der udviser evnerne til at skabe noget.
Munchen 22:59          
Er det her historiens dårligste Barcelona hold?
Er der nogen der kan nævne en start 11, der har været dårligere? (Hvilket hold og hvilken sæson?)
Blaugranna 22:59          
Uagtet at der blev udlignet, så var denne kamp på ingen måde Barca værdige, hverken spillet på banen eller det, der skete på tribunerne. Alt, alt for let mål Granada fik, hvor der var flere kæmpe defensive fejl i én og samme sekvens. Efter 1. Halvleg var bedste Barca-man F. De Jong med 6.6 jfr. Whoscored – dét som højeste rating siger alt om, hvor skandaløst ringe Barca spillede.

At skifte De Jong ind i angrebet, at spille med en højrebenet Dest på venstrebacken og at skifte Mingueza ind på højre back (så der absolut intet offensivt kommer fra den back) viser med al tydeligt, hvor dårlig en træner Koeman i virkeligheden er. Eneste positive ting er, at med så dårligt spil, så kunne Koeman simpelthen ikke tillade sig at holde Puiq på bænken mere. At han ikke får mere spilletid er mig ubegribeligt!

Fair nok, hvis ikke resultaterne er helt i top, det er man ligesom indstillet på i øjeblikket. Men når spillet samtidig sejler fuldstændig og man ikke kan se nogen udvikling eller rød tråd i taktikken, så bliver det sgu’ for meget. Det her kan Barca ganske enkelt ikke leve med ret længe, for så dårligt er materialet trods alt heller ikke i truppen, selv ikke med alle skaderne.

Det begynder i den grad at ligne en fyreseddel til Koeman, hvis ikke han omgående får rettet op på den igangværende katastrofe. Mon han overhovedet er træner til næste kamp?
Dodge 23:00          
Bye bye Koeman

At BARCA slutter en kamp med Luuk de Jong, Pique og Araujo på toppen og spiller indlægsbold fortæller alt.

Klovn af en træner.
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober