Luk

Barca-forsvarer: 0-3 mod Bayern var unfair

| Champions League | 24 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Bayern München 0-3
Champions League gruppe E
34' 0-1 Thomas Müller
56' 0-2 Robert Lewandowski
85' 0-3 Robert Lewandowski

Barcelona-forsvarer Eric Garcia mener, at 0-3 mod Bayern München var uretfærdigt og ikke så retvisende for præstationen.

Barcelona tabte tirsdag aften med 0-3 til Bayern München i Champions League efter ét mål af Thomas Müller og to af Robert Lewandowski.

Barcelona-forsvarer Eric Garcia mener, at målscoren i kampen lyver lidt, for holdet skulle ikke have tabt med så stor en margin, siger han.

- Resultatet er unfair, synes jeg. Det første mål blev afrettet af mig, det andet mål kom tilbage fra stolpen og faldt til Lewandowski... Jeg synes ikke, vi skulle have tabt med så stor en margin, siger Eric Garcia.

- Bayern er måske det bedste hold i Europa, og vi vidste det ville blive rigtig svært, især når vi ikke holdt bolden nok på midtbanen.

- Der var også positive takter, og vi havde perioder, hvor vi kontrollerede, både i første halvleg og i starten af anden halvleg.

Barcelona havde ikke et eneste skud inden for målrammen i tirsdagens opgør.


Af Sara Margren

24 kommentarer

Chelsea93 08:00          
Smukt du er skiftet til Barca i kæmpe nedgang, hvorimod klubben du forlod er favoritter til samtlige titler. Græsset er ikke altid grønnere på den anden side
Stagger Lee 08:03          
Det var nu helt fair, men forsvaret gjorde det fornuftigt, når man tænker på, det var mod Bayern og at de ikke fik nogen hjælp fra hverken midtbane eller angreb og specielt, når man tænker på tossen, der sidder ude på sidelinjen
Fl@skebøf 08:08          
Så må han have set en anden kamp. Bayern vandt fuldt fortjent og resultatet var yderst retvisende, det skulle endda have været 1-2 mål mere i Bayerns favør.
PFC4325 08:08          
De to første mål var jo tilfældigheder der gik til Bayerns fordel, hvilket var ret tilfældigt. Men fint af Barcelona, jeg er faktisk optimistisk med det Barca hold og når de er skadesfri. To 18 årige, to 19 årige og to 20 årige på banen. Ham der afløste Alba så virkelig spændende ud!
Chelsea93 08:17          
Barca havde ikke engang et skud på mål
Stagger Lee 08:18          
Ja, der er masser af talent, så det er bare om at klø på. Nu ved de i hvert fald, hvor de står, hvis de ikke vidste det i forvejen. Han hedder i øvrigt Alejandro Balde, VB´en og er kun 17, så der var to 17 årige, to 18 årige og en på 20. Når man regner Araujo, Dest, Fati, Mingueza, Nico og Fati med, så er der masser at bygge på og der er endnu flere på vej
siposip 08:34          
:-) Barcelona er ren walkover for Bayern. De behøvede ikke engang udfolde sig fuldstændigt og vinder alligevel 0-3
Fredag 24. september