Luk

Barca-indkøb: Har ikke spillet op til mit bedste

| La Liga | 11 kommentarer
Barca-indkøb: Har ikke spillet op til mit bedste
Foto: Getty Images

Infoboks

Granada - Barcelona
La Liga (21/09)
bet365 8,00 5,25 1,36
NordicBet 8,00 5,30 1,37
Oddset 8,00 5,30 1,35
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Frenkie De Jong er ikke tilfreds med sin præstation indtil nu i Barcelona, men han går ikke i panik, siger han til hollandske De Telegraaf.

22-årige Frenkie De Jong kom denne sommer til Barcelona efter en formidabel sæson i Ajax, hvor han særligt imponerede fodboldverdenen med sine præstationer i Champions League.

Men indtil nu har Barcelona-tilværelsen ikke budt på så strålende præstationer for unge De Jong, og det er han selv klar over.

- Tingene gik godt i opstarten, men jeg må sige, jeg ikke har spillet mit bedste spil i de kompetitive kampe, siger De Jong til De Telegraaf og fortsætter.

- Fodbolden er meget anderledes fra det, jeg er vant til. Jeg havde mindst berøringer mod Real Betis, og det er normalt omvendt.

- Folk går i panik, men det gør jeg ikke. Jeg har været lidt flad indtil nu. Jeg ved, jeg kan byde ind med meget mere på bolden i løbet af en kamp. Jeg kan være meget mere dominerende, så det bekymrer jeg mig ikke meget om.

Frenkie De Jong har spillet to fulde kampe og blev skiftet ud med otte minutter igen af Barcelonas seneste kamp mod Osasuna.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 21. september
Fredag 20. september