Luk

Barca-keeper er en 'gal' bænkevarmer

| EM | 6 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Villarreal
La Liga (24/09)
bet365 1,28 5,75 9,00
NordicBet 1,29 6,20 9,20
Oddset 1,30 6,10 8,50
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Marc-André ter Stegen er 'lidt gal' over at sidde på bænken, mens Manuel Neuer står på mål for Tyskland.

Barcelona-målmand Marc-André ter Stegen er på det tyske landshold havnet i samme situation, som han selv satte Jasper Cillessen i, mens hollænderen var i Barcelona: han er andenmålmand på et storhold uden udsigt til fast spilletid.

Manuel Neuer stod således som vanligt i målet, da Tyskland fredag aften tabte 4-2 til Holland, og den 33-årige Bayern-keeper står efter al sandsynlighed på kassen igen, når tyskerne mandag aften spiller ude mod førerholdet i EM-kvalifikationens Gruppe C, Nordirland.

Det til trods for, at 27-årige Ter Stegen er nomineret til FIFA's pris som bedste målmand i verden.

- Det gør mig selvfølgelig lidt gal. Man giver alt, hvad man har, uden at komme derhen, hvor man vil være, siger Ter Stegen til T-Online om sin situation.

- Jeg har mine prioriteter på plads. Jeg vil have succes, og mit store mål er at blive førstemålmand for mit land. Men ikke for enhver pris.

- Fodbold er én ting, men menneskelighed er vigtigere. Jeg vil kunne se mig selv i spejlet og sige, at 'du arbejdede ærligt og håndterede dine ambitioner i åbenhed.

- Det er ikke let, men tålmodighed er en del af livet som fodboldspiller. Nogle gange må man bare vente, siger Marc-André ter Stegen, der trods sin øjeblikkelige status som bænkevarmer har spillet 22 landskampe for Tyskland.  


Af Thor Carlskov

6 kommentarer

Hastemand 13:56          
Er da også vildt, at han er blandt de bedste 5 målmænd i verden og stadig holdes udenfor, af en som er lige uden for top 5. At Löw valgte, at tage Neuer med som første valg til VM efter hans lange skade, virker underligt for mig. Mon de snart skulle have en ny træner i vores naboland?
Kasperyolo 14:00          
Selvom jeg er Real fan, må jeg indrømme at jeg ikke kan forstå at Neuer stadig er førstevalget. Synes han er over the Hill.
Chris4700 14:20          
Ter Stegen er bedre end Neuer og har præsteret bedre. Men tror Løw vægter Neuers betydning i omklædningsrummet, og erfaring og kapacitet som anfører, højere end den sportslige kant Ter Stegen har over Neuer. Hvilket ved også kan have sin berettigelse, men havde personligt også klart sat Ter Stegen mellem stængerne fast
Kahn 14:41          
Ter stegen var en bedre målmand end Neuer sidste år. Man skal huske på at Neuer var tilbage efter et år på sidelinjen sidste år og var virkelige rusten det meste af sæsonen. Men han kom tilbage på sit vanlige niveau sidst på sæsonen og har været stærk i år. Pt ser jeg her ham som en bedre målmand end Ter Stegen. Man skal også huske på at Ter Stegen ikke har været imponerende når han endelige har fået chancen for Tyskland.
bruger 130143 17:14          
Neuer har da et klart højere topniveau end Ter Stegem
Sportsdirektøren 17:48          
Ufatteligt at Ter Stegen ikke er førstevalg. Han har overhalet Neuer for længst. Neuer er i sit efterår og minder mig egentlig lidt om Cech i sin Arsenal tid.
Lørdag 21. september