Luk

Barca-midt: Returnerer ikke til reserveholdet

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Real Sociedad
La Liga (15/08)
bet365 1,44 4,75 6,50

22-årige Alex Collado har ikke planer om at spille mere for FC Barcelonas reservehold. Fremadrettet vil han fokusere på at bide sig fast på førsteholdet. 

Alex Collado har i mange år stået på spring til FC Barcelonas førstehold, men uden at få sit gennembrud. Det er nemlig blot blevet til to optrædener på klubbens bedste hold.

I stedet har han været en vigtig spiller for reserver, men det skal altså være slut nu, lyder det fra den 22-årige midtbanespiller til Mundo Deportivo.

- Jeg vil arbejde hårdt for at få minutter på førsteholdet, men jeg vil ikke returnere til Barca B.

- Intentionen er at fortsætte arbejdet og blive i Barca, siger Collado med henvisning til, at han altså heller ikke umiddelbart ønsker et klubskifte. 

Onsdag aften viste han sig frem med en scoring, da Barcelona vandt 4-0 over Gimnastic, hvilket var den første testkamp for holdet denne sommer.

- Holdet glæder sig og arbejder hårdt. De første dage er hårde at komme igennem fysisk. Forberedelserne er vigtige, især for det fysiske aspekt, så de her kampe er vigtige for os. Det var en testkamp, men vi er glade for sejren og præstationen.

Girona, Stuttgart og Salzburg venter i de tre næste testkampe for katalanerne. 


Af Andreas Roesen
Søndag 25. juli