Luk

Barca-præsident har en dårlig smag i munden

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Granada
La Liga (19/01)
bet365 1,14 9,00 15,00
NordicBet 1,15 8,45 18,50
Oddset 1,14 8,00 17,00
YouBet 1,16 8,25 16,00
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona-præsident Josep Bartomeu står tilbage med en dårlig smag i munden, fordi rygter om trænerfyring og en eventuel erstatning slap ud fra de indre linjer.

De seneste dage har været proppet med rygter om, at nu skulle Ernesto Valverde fyres i Barcelona, og rygterne blev forstærket, da Xavi for nogle dage siden bekræftede, at han havde været i dialog med sin tidligere klub.

Xavi er dog langt fra den eneste, Barcelona har været i dialog med, fortæller præsident Josep Bartomeu i forbindelse med præsentationen af Quique Setien, som endte med at få jobet.

- Jeg vil gerne understrege, at vi har arbejdet i diskretion i noget tid, men et navn kom ud, og det skulle ikke være sket, siger Bartomeu ifølge as.com.

- Tingene er gået, som de er gået. Vi har talt med trænere i lang tid. Det giver en dårlig smag i munden, for Ernesto er en person, vi har talt godt med, men der var mangler. Han har bidraget og er meget intelligent. Vi ville gerne have gjort det anderledes, siger præsidenten.

Ernesto Valverde har leveret to mesterskaber i træk i Barcelona, men det var ikke nok for præsidenten.

- Skiftet sker, fordi vi i længere har tid har ønsket, at dynamikken i truppen blev forbedret, selvom resultaterne var gode. Det har vi nævnt for Valverde flere gange, siger Bartomeu.

- Der var meget forbedringspotentiale i holdet, og vi besluttede at lave skiftet midtvejs i sæsonen for at give holdet et boost til den anden halvdel af sæsonen. Jeg ville gerne have gjort det anderledes, men vores måde at agere på er ikke, som det er blevet fremlagt.

- Vi har talt med mange trænere, for det er vi forpligtede til. Det har været holdt hemmeligt, men vi har gjort vores arbejde, siger Bartomeu.

Quique Setien har fået en kontrakt, der gælder i halvandet år.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

Token33 16:33          
"Vi har talt med trænere i lang tid."
Super krise kommunikation...
MR. Buur 16:58          
Jeg forstår ikke at Barcas ledelse ikke bare melder ud til Valverde, at kontrakten fremover ikke forlænges - så kan de to partere sammen beslutte hvornår det skal meldes ud. Derefter må ledelsen så melde ud om de vil beholde Valverde indtil kontrakten udløber og Valverde må beslutte om han vil bruge tiden til noget andet det sidste halve år.

Det giver ingen mening at beholde Valverde de sidste 6 måneder, og derfor det ledelsens opgave at sikre at der findes en løsning. Som alt andet end Barca fan(skulle jeg være fan af en spansk klub så ville det være den klub som Henning Jensen spillede i) har jeg egentlig ikke noget imod den måde klubben har ageret på, det ses i alle klubber og managers der er så godt betalte må acceptere at det er præmissen i det game!

Jeg er dog overrasket over at de vælger den manager som de har og kun giver ham 1,5 år.. det lyder som om han kun er en overgangs figur og er det bedre end det Valverde præsterer - personligt havde jeg gættet på at Pochetino tog over til sommer eller at de ville ansætte Xavi til sommer.
Stagger Lee 17:49          
Jeg er dog overrasket over at de vælger den manager som de har og kun giver ham 1,5 år.. det lyder som om han kun er en overgangs figur og er det bedre end det Valverde præsterer - personligt havde jeg gættet på at Pochetino tog over til sommer eller at de ville ansætte Xavi til sommer.

Det er lige præcis en overgangs figur, men det er langt bedre end Valverde. Spillet er ganske enkelt bare blevet dårligere og dårligere under Valverde. Der var ingen udvikling og ingen dynamik i spillet til sidst og så er 1½ år altså lang tid. Specielt når man kigger på, hvad spillermaterialet er og hvor hvor mange penge, der er puttet i truppen. Når Valverde så samtidig bringer spillestilen længere og længere væk fra den, som man kender og som man for alt i verden ønsker at praktisere. Ja, så er det egentlig en no brainer, der burde have været effektueret for lang, lang tid siden.

Pochettino er i øvrigt et ikke match. Hans spillestil er ikke væsentlig anderledes end Valverdes, rent bortset fra, hans forhistorie gør det til et stærkt tvivlsomt arrangement. Det var Xavi, Koeman eller Setien, i den rækkefølge og da de to førstnævnte ikke var glade for tidspunktet, blev det sidst nævnte og det er egentlig det.
Chris4700 18:23          
Setien har da fået 2.5 år? Som jeg læser det var netop længden af kontrakten én af grundene til at det trak ud med annonceringen i går, da Setien netop ikke vil være overgangsfigur.
Hvor meget jeg end hader den nuværende ledelse synes jeg det er fint Bartomeu kommer med denne melding. Selvfølgelig arbejder klubber på en B løsning inden de fyrer A løsning, det skulle bare ikke være læket til pressen. Jeg så pressekonferencen tidligere, og her blev der brugt oceaner af tid på at takke og rose Valverde, og beklage de få lækager som rent faktisk havde hold
Rundsaven 18:28          
Setian spiller "Barca bold" eller?
Blaugrana11 18:57          
Ja, det gør han. Han fik betis til at spille en meget flot gang fodbold, der ligger tæt op af hvad Cruyff og pep har praktiseret. Bliver spændende om det så kan lykkedes, uden xavi og iniesta. Men mon ikke busquets får en ny start og de Jong er som skabt til det. Så er spørgsmålet hvem dem sidste skal være.
Stagger Lee 19:07          
Forhåbentlig skal det være en midtbane, der er sammensat af Busquets, De Jong, Arthur, Aleña, Puig og så en ny. Det kunne være Ruiz, som jo fik sit store gennembrud under Setién hos Betis, men det kunne også være Collado, som har gjort rigtig godt på B-holdet eller en Dani Olmo.
Søndag 19. januar
Lørdag 18. januar