Luk

Barca-præsident: Valverde kan ikke bebrejdes

| Copa del Rey | 3 kommentarer
'Jeg har øvet det skud før': Divock Origi fortæller om 4-0-scoringen mod Barcelona
Se kvindernes CL-finale lørdag: Lyon kan vinde for 4. år i træk - Barca jagter sin første titel
Avis: FC Barcelona er ét skridt fra kæmpe-transfer
Barca-præsident: Valverde kan ikke bebrejdes
Foto: Getty Images

Infoboks

Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, mener ikke, at holdets træner, Ernesto Valverde, kan bebrejdes for Copa del Rey-finalenederlaget til Valencia lørdag aften.

FC Barcelonas sæson led et knæk, da det catalanske storhold lørdag aften tabte Copa del Rey-finalen til Daniel Wass og Valencia med 2-1.

Men de spanske mestres præsident mener ikke, at holdets træner, Ernesto Valverde, er ansvarlig for lørdagens pokalnederlag og pointerer samtidig, at to nederlag blev definerende for sæsonen.

- Dette nederlag var ikke trænerens fejl. Vi havde en masse chancer, men bolden ville ikke gå ind. Sommetider har du alle skudforsøgene, men det, der tæller, er at score mål, siger Bartomeu ifølge det spanske medie SPORT.

- Jeg vil ikke sige, at sæsonen har været en fiasko, men den har heller ikke været fremragende. Hvert år vil vi gerne gå ind til den afsluttende del af sæsonen med den bedste chance for at vinde alt, men i sidste ende har vi tabt to kampe – på Anfield og her (i pokalfinalen, red.) - og vi har misset chancen for at tage to titler, afslutter han.

FC Barcelona røg ud af årets Champions League i semifinalen efter et samlet 4-3-nederlag til Liverpool, der i finalen møder Tottenham.


Af Daniel Laursen
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni