LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Barca sender spydspids til Sevilla

| La Liga | 11 kommentarer
Klagen kom for sent: Barcelona fortsætter i Copa del Rey
AMATØRFEJL: FC Barcelona brugte karantæneramt spiller i pokalkamp
Arkivklip: Se eller gense det fantastiske indslag om Zlatan Ibrahimovic ’Fra Rosengården til Barcelona’
Hvad er gået galt for Coutinho i Barcelona? Er han på vej til Manchester
Messi runder ligamål nummer 400 i Barcelona-sejr
Barca sender spydspids til Sevilla
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Espanyol
La Liga (30/03)
bet365 1,16 7,50 13,00
NordicBet 1,18 7,75 15,50
Oddset 1,17 7,35 13,00
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Sevilla er nået til enighed med FC Barcelona om at købe Munir El Haddadi, bekræfter de to klubber.

Munir El Haddadi vendte i sommer tilbage til Barcelona efter et lejeophold hos Alaves. Han har dog ikke været i stand til at presse Luis Suarez & co.i kampen for en plads på holdkortet.

Jagten på spilletid får nu marokkaneren til at tage til Sevilla, som betaler Barcelona et symbolsk beløb for at løse den 23-årige angriber fra sin kontrakt et halvt år før tid.

Han mangler nu kun at bestå et lægetjek, inden skiftet kan føres igennem.

El Haddadi blev opfostret på Barcelonas akademi og fik 56 kampe på det bedste Blaugrana-mandskab.Af Casper Baunsgaard

11 kommentarer

Foggy 21:42          
Hvad vil Sevilla med alle de angribere?

De må gerne sende Silva tilbage.
HurtigHøne 21:51          
For små 7.5 mio kroner er det tæt på at være vinduets scoop. Selvfølgelig udløb hans kontrakt også til sommer, men når Liverpools Solanke bliver solgt for 158 mio, så virker det lidt latterligt alligevel.
Mark Emil 22:46          
De har vel ret beset kun to angribere? Nolito og Promes kan selvfølgelig både benyttes på toppen og kanten.
Munir til €1 mio er i mine øjne et scoop. Det er samme beløb de fik tidligere på ugen for at udleje Muriel for en halvsæson.
DD12 23:01          
Så vidt jeg ved, udløber hans kontrakt også til sommer. Så ikke verdens man kan få for en spiller der kun har to tre kampe i år, som er gratis til sommer
TheFischers 23:05          
Jep, det virker som en fornuftig handel af Sevilla. Tvivler på, at han nogensinde bliver verdensklasse, men han er en fornuftig breddespiller, der som 23-årig stadig har potentiale for udvikling, som kender ligaen, og som har 16 kampe for Spaniens u21-landshold på CV´et (og 10 mål i de 16 kampe), så for 1 mio. euro i dagens marked er det godt købmandskab, kontraktudløb eller ej.

Omvendt viser Barca igen sin evne til ikke at være helt så gode til at få penge ind, som de er til bruge dem, men i Munirs tilfælde med kontraktudløb til sommer, så er det fint nok bare at få noget for ham og komme af med ham.

Så skal vi bare have Denis Suarez afsted og måske Rafinha, og så er vi så småt ved at være kommet af med de fleste af dem, som vi reelt ikke kan bruge til noget som helst andet end subs i de små Copa-kampe (hvor jeg alligevel foretrækker, at vi bruger B-spillerne, selvom det måske koster nogle halvsløje resultater som det igår), og som af en eller anden grund næsten allesammen lader til at være kommet til eller at have fået chancen i løbet af Lucho-sæsonerne; Mathieu, Turan, Douglas, Deulofeu, Turan, Aleix Vidal, Andre Gomes, Denis Suarez, Yerry Mina og Munir, men også nogle dygtige spillere, som aldrig rigtigt fik chancen, fordi de konkurrerede om pladsen med nogle bedre alternativer; primært Digne og Alcacer. Der er blevet renset godt ud og vi har beholdt klassespillerne og forstærket os yderligere for de penge, vi har fået for alt skraldet + Neymar. Og vi bør også have en pæn krigskiste til sommer.

Virker, som om den sportslige ledelse efter Valverdes ansættelse i 2017 har fået en mere rød tråd i transferstrategien og rent faktisk lader til at have en plan med de transfers, de foretager sig. Hvis vi slipper af med de sidste og som ventet henter De Jong til 70-ish mio. euro til sommer og får Todibo og Rabiot gratis og så måske bruger resten af pengene på en angriber, så er jeg godt tilfreds med truppen. I en perfekt verden ville jeg meget gerne have haft De Ligt sammen med De Jong (og så vente med angriberen), men det lader ikke til, at det kommer til at ske, så jeg vil være fint tilfred med scenariet, som det ser ud nu på rygtebasis. Så bør vi have en stærk trup til den kommende sæson med en god blanding af rutine og sult, som kan spille i en del forskellige systemer baseret på modstanderen. Det eneste sted, man kunne ønske at opgradere en smule, ville være en bedre højreback (men har et godt øje til Wague fra B-holdet, som nu kan spille med førsteholdet) og en bedre breddespiller til venstreback, men det er ikke et kæmpe problem med Semedo/Roberto og Miranda som reserve til venstre i min optik. De Ligt ville også pynte i centerforsvaret, men Umtiti/Pique/Lenglet/Todibo bør række, såfremt Umtiti bliver sin skade kvit og kommer op i omdrejninger igen, da han er vores bedste forsvarsspiller.

Ville være fint tilfreds med følgende trup for 19/20:

MM: MAtS + Cillessen (ryger nok til sommer, men det gør ikke det store, hvis vi får et pænt beløb for ham)

Forsvar:
HB: Roberto + Semedo (+ Wague)
CB: Umtiti + Pique + Lenglet + Todibo (+ Chumi)
VB: Alba (+ Miranda)

Midtbane:
DM: Busquets + Rakitic (ryger måske) + De Jong (+ Oriol Busquets)
CM: Arthur + Rakitic (ryger måske) + Vidal + Alena + De Jong + Rabiot (+ Coutinho) (+ Riqui Puig)

Angreb:
Fløjagribere: Messi, Dembele, Coutinho, Malcom (ryger måske)
CF: Suarez + "ny angriber" (+ Abel Ruiz)

Det centrale forsvar ville stadig ikke være blandt de bedste i verden, men der ville ikke været meget spild i truppen, vi ville være godt besat på alle positioner, vi ville have en god bredde, og vi ville have gode unge breddespillere i periferien til de fleste positioner. Og en start-11´er med: MAtS, Roberto/Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Arthur-Busquets-De Jong, Messi-Suarez-Coutinho/Dembele ville selvsagt kunne spillet op med samtlige hold i verden.
Unikum 23:05          
Rigtig fin signing, god supplering til til Silva og Ben Yedder!
Immert 23:17          
Fin angriber at hente til angrebet. Silva og Ben Yedder sidder tungt på de to pladser i angrebet, og hvor er Ben Yedder dog skarp, men Munir kan blive vigtig i de kampe, hvor der er brug for rotation.
Promes og Nolito er begge tiltænkt til den fremskudte plads på midtbanen, ligesom Promes også har aflastet Navas på højre wingback - med stor succes.
Lørdag 23. marts