Luk

Barca skuffede på ny: Granada topper La Liga

| La Liga | 27 kommentarer
Barca skuffede på ny: Granada topper La Liga
Foto: Getty Images

Infoboks

Granada - Barcelona 2-0
La Liga
2' 1-0 Ramon Azeez
66' 2-0 Alvaro Vadillo
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

FC Barcelona indkasserede lørdag aften sæsonens andet nederlag i La Liga, da det blev 0-2 ude mod Granada, der dermed overraskende er på en delt førsteplads.

Inden lørdagens udekamp mod Granada stod Barcelona noteret for syv point i fire kampe, hvilket rakte til en sjetteplads i La Liga.

Granada var noteret for samme pointantal inden kampen, og lynhurtigt skulle værterne tage føringen.

Efter bare ét minut dukkede Ramon Azeez nemlig op ved bagstolpen og sendte Granada foran 1-0.

Granada var tæt på igen efter et kvarter, men Marc-Andre ter Stegen var på plads i Barcelona-målet.

Gæsterne fra Barcelona skabte bemærkelsesværdigt få chancer før pausen og savnede tydeligvis Lionel Messi, der sad på bænken fra start.

Fra anden halvlegs start kom Messi på banen, og han forsøgte sig med et frispark kort inde i halvlegen, men uden held.

Kort efter var en sjælden fejl af Ter Stegen tæt på at koste en scoring, men målmanden slap med skrækken.

Midtvejs i anden halvleg gik det dog galt, da Alvaro Vadillo scorede til 2-0 fra straffesparkspletten.

Barcelona skabte en smule flere chancer efter pausen, men det blev sjældent rigtig farligt for Ernesto Valverdes mandskab.

Det lykkedes aldrig Barcelona at komme på tavlen, og derfor måtte mestrene skuffede rejse hjem med et 0-2-nederlag i bagagen.

De tre point betyder, at Granada er på en delt førsteplads i La Liga, mens Barcelona er nummer syv med syv point efter fem kampe.


Af Martin Schmidt

27 kommentarer

Team US Postal 22:56          
Dårlig præstation, hvor det bare ikke er farligt nok og defensiven, der igen sejler. Det er bare som meget ofte som om der næsten ikke er nogen plan og i hvert fald ikke en plan B eller C.

Mange under niveau, men især Rakitic er færdig på det hold. Han har ikke været god længe og kører konsekvent i 2. gear.

Granada var kyniske og godt organiserede. Vild sæsonstart de har haft.

Derudover: ELENDIG dommer (fra Madrid…) der er godt nok hele tiden dømte de små frispark til Granada - mange af dem uden at være der og det eneste Granada-spillerne gik efter. Det kan man ikke anklage dem for, men man kan godt nok anklage dommeren for at falde for dem og ikke have styr på kampen. At der heller ikke blev dømt straffe på Suarez (med brug af VAR), er også helt uigennemskueligt, hvordan det er muligt.
Hepadihephep 22:59          
Hold da op.. stærkt stærkt Barca hold på papiret. Men hold nu op hvor er de ringe og har været det i lang tid. Utroligt så lang snor Valverde får. Måske man burde hente en ordentlig træner som passer ind i Barca DNA´et. Erik Ten Hag ville være absolut den bedste mand de kunne få. Håber de får fyret Valverde og hentet en ordentlig træner. Sløveste Barca "Spil" jeg har set i meget lang tid.
M96S 22:59          
Altså det er ikke tilfældigt at man i så MANGE kampe kan være så dårlige. Det hele peger i én tydelig retning.
Desværre er det dem som skal træffe beslutningerne, som ikke kan se det som er så tydeligt for alle og enhver
Toggle 23:00          
Laudrup ind nu
Barca80erne 23:03          
Fortjent resultat desværre...vi er bare ikke bedre pt. Virker som om spillerene tænker mere på cl selv om vi også spiller elendigt der
DJE100 23:04          
Det jeg så af kampen var dommeren jo en skændsel, jeg er ikke Barcelona fan, men den dommer var godt nok dårlig. I slutningen af første halveg er pique ved at få revet trøjen af, man kan se det fra stuen af, modstanderen hiver endag i ham i lang tid, Pique prøver at komme fri med armen, Bang ! Gult kort til Pique. Kan sku godt forstå han griner hånligt at dette, ligger også mærke til et straffe til Barcelona, en barca spiller på vej til at blive spillet fri, modstanderen løber bare ind i ham uden at kigge på bolden som er bag ham, barca spilleren falder uundgåeligt, intet straffe???????

Hvordan kan der kun blive lagt 3 minutter til, når der er lavet 6 udskiftninger, frispark, skader og VAR der tager tid? Det er mig en gåde, og simpelthen dårligt af en dommer man kunne mistænke for at ha et hold han helst så vinde. Pinligt
Zinras 23:04          
Problemet er vel at Real har været pivringe i flere sæsoner i ligaen. De sidste 2 år er de sluttet små 20 point efter Barca og så er der bare ikke nok konkurrence eller grund til udskiftning.
Søndag 20. oktober