Luk

Barca snublede i højdramatisk Atletico-brag

| La Liga | 54 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Atletico Madrid 2-2
La Liga
11' 1-0 Diego Costa
19' 1-1 Saul Niguez
50' 2-1 Lionel Messi
62' 2-2 Saul Niguez

En særdeles intens affære med tre straffespark endte tirsdag 2-2 mellem Barcelona og Atletico Madrid. Barca taber dermed endnu et skridt i guldkampen.

Barcelona kunne tirsdag overhale Real Madrid i toppen af La Liga, men det krævede fuld gevinst i topkampen mod Atletico Madrid.

Martin Braithwaite blev igen forbigået til startopstillingen, men fra bænken kunne danskeren se en dramatisk affære udspille sig på Camp Nou.

Det startede forrygende for Barcelona, der kom foran 1-0 efter 11 minutter, da Atletico-angriberen Diego Costa rettede et hjørnespark i eget net.

Kort tid efter fik Atletico Madrid dog en gylden mulighed for at gøre det godt igen, da Yannick Carrasco blev nedlagt i feltet.

Straffesparket tog Diego Costa sig af, men Marc-Andre ter Stegen pillede forsøget - troede han.

Til stor utilfredshed for Barcelona blev der nemlig dømt omspark, da Ter Stegen akkurat havde forladt målstregen, og så stillede Saul sig til rette.

Han gjorde, hvad Diego Costa ikke formåede, og så var Atletico på omgangshøjde, 1-1.

Midtvejs i første halvleg var Barcelona uhyre tæt på at komme foran på ny, da Lionel Messi krøllede bolden mod fjerneste målhjørne, men kuglen strøg tæt forbi træværket og til målspark.

Messi fik en fin chance igen efter en halv times spil, men argentinerens flade afslutning gik et godt stykke forbi stolpen.

Resten af første halvleg bød ikke på de helt store chancer, men dramaet var ingenlunde forbi.

Iskolde Messi rundede skarpt hjørne

Fem minutter inde i anden halvleg fik Barcelona tilkendt et straffespark, da Nelson Semedo blev fældet, og så fik Lionel Messi chancen for at score sit mål nummer 700 i karrieren fra straffesparkspletten.

Messi markerede det skarpe hjørne med et uhyre køligt Panenka-straffespark, som sendte Barcelona på 2-1 kort inde i anden halvleg.

12 minutter senere pegede dommeren igen på pletten, men denne gang var det i den anden ende, hvor Yannick Carrasco gik til jorden.

Derfor stillede Saul sig til rette igen, og med nød og næppe lykkedes det Atletico-profilen at passere Ter Stegen, der ellers havde hånden på, men akkurat ikke kunne holde bolden ude af netmaskerne.

Arturo Vidal fik et par store chancer for at give Barcelona alle tre point, men den afgørende skarphed manglede hos chileneren.

Trods flere fine muligheder fandt kampen aldrig en vinder, og derfor sluttede topopgøret 2-2 på Camp Nou.

Det betyder, at Barcelona er et enkelt point efter Real Madrid, der torsdag kan øge afstanden til fire point, hvis Zinedine Zidane og co. slår Getafe på eget græs.


Af Martin Schmidt

54 kommentarer

JG-FCN 23:58          
Der skal satme ikke meget til at få straffespark når man hedder Barcelona må man sige. Atleticos straffe var godt nok også tyndt. Enhver berøring i straffesparksfeltet udløser vel straffespark i Spanien må man formode?
LosBlancos 23:59          
Får vi mon et tweet eller to fra Pique?
TJensen 00:01          
Popkorn er klar.

Eneste der ærger mig nu er at RM kommer spille på konta de sidste kampe da de jo kan klare hele 2 uafgjorde kampe.

Vi takker vores brødre i Madrig for mesterskabet.
James Doakes 00:02          
Hernandez Hernandez er lige så stor en klovn som hans navn er dumt. ELENDIG dommerpræstation. Barcelona er godt nok også sølle at se på efterhånden. Træneren virker ligegyldig, de spiller på samme måde. I lange perioder fantasiløst og langsomt. Puig virker til gengæld som om han kunne blive god, men Suarez, Vidal, Busquets, Pique og Alba burde sendes videre.
esha9751 00:02          
Føj for en latterlig dommer, der var jo ikke skyggen af straffe anden gang for ATM!
Sportsdirektøren 00:02          
Det så godt nok mærkeligt ud med alle de straffespark. Det sidste er jo absolut ikke eksisterende, Carrasco falder over sine egne ben. En meget uheldig dommer må man sige.
antifodbold1 00:03          
elendige dommer standard der er i spanien. så snart man blir rørt, blir der fløjtet for alt. desuden en komplet idiotisk regel med målmanden og mållinien. deres arbejde er umuligt når dommeren dømmer imod i det. men lad os se om det sker mod regel i straffespark i fremtiden, eller om det tillades hos dem...

tillykke real. la liga er over.

grietzmann viser hvor røv elendig han er på 6 min. 4 boldtab.

ingen trofæer i år.....
Søndag 12. juli