Luk

Barca-stopper: Håber at være her næste sæson

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Barcelona-stopperen Clement Lenglet håber, at han kan fortsætte karrieren i klubben, selv om klubben går ind i uvisse tider.

Barcelonas 24-årige franskmand Clement Lenglet var fast mand i begyndelsen af sæsonen, inden Quique Setien kom til klubbens trænersæde og konkurrent Samuel Umtiti vendte tilbage efter en længere skadespause.

Lenglet har dog ikke mistet modet, og han håber, at han også i næste sæson er Barcelona-spiller - franskmanden uvisheden skyldes det transfervindue, der kommer, hvor flere klubber kan være havnet i økonomisk uføre.

- Du ved aldrig rigtig, hvad fremtiden bringer, når du er fodboldspiller, men jeg håber, at jeg er i Barcelona i næste sæson, ja. Det afhænger selvfølgelig af transfervinduet, da det er en speciel periode for klubber, og vi er ikke beskyttet fra noget, men jeg håber at blive, siger han til RMC Sport.

Om den mindre spilletid i anden halvdel af sæsonen, tilføjer han:

- Der er flere grunde til det. Tilgangen af en ny træner, Samuel Umtiti var god, da han spille også. Kortene blev blandet. Men efter spillede jeg også en masse, og vi er halv-halv i forhold til spilletid. 

- Men jeg spillede ikke El Clasico (1. marts, red.), og det var en lille skuffelse for mig, men det er en del af en fodboldspillers liv. Jeg forbereder mig godt nu, og jeg håber at komme til at spille regelmæssigt.

Lenglet kom til Barcelona i 2018, da han skiftede fra La Liga-konkurrenterne Sevilla.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. maj