Luk

Barca tager 8 af 11 pladser på rundens hold

| La Liga | 5 kommentarer
Barca tager 8 af 11 pladser på rundens hold
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona besætter otte af 11 pladser på rundens hold i La Liga efter 4-0-sejren over Sevilla.

Jean-Clair Todibo, Arthur og Ousmane Dembele startede alle inde for Barcelona i søndagens 4-0-sejr over Sevilla i La Liga.

Derudover har de det til fælles, at de som de eneste fra startelleveren ikke er med på rundens hold i La Liga hos statistiksitet whoscored.com.

Det er derimod de otte andre – inklusiv superstjernen Lionel Messi, der får topkarakteren 10,0 og dermed er rundens spiller hos whoscored.com på tværs af alle ligaer.

Messi scorede en enkelt kasse i sejren, men markerede sig også med 10 vellykkede driblinger, hvilket ingen andre i topligaerne matchede.


Af Mikael Blond

5 kommentarer

Jasperthesjasper 16:36          
Nu har jeg ikke set de resterende kampe i denne runde, men de må godt nok have været sløve hvis Barca kan besætte 8/11 pladser på rundens hold. Fint nok at vinde 4-0, men de spillede sløvt og kan vel basalt set takke en absurd uskarp Luuk De Jong for ikke at have lukket 4-5 mål ind i første halvleg.
B4Ev.2 17:16          
Når holdet baseres på ratings forekommer der nogle gange obskure hold. 8 fra Barcelona efter gårsdagens kamp er på ingen måde repræsentativt. Og at Messi kan få 10, siger vel både noget om måden det udregnes på og Messis generelle høje niveau. I går var ikke en af hans bedste kampe.
MUTV 18:35          
Som stor fan af Barca, og selvfølgelig Messi vækker det godt nok undren!!!
Som andre påpeger spillede Barca samlet set ikke nogen stor kamp. 15 gode minutter. Messi har 3-4 gode aktioner, men taber mange uprovokerede bolde. Efter min bedste overbevisning ikke nogen stor kamp fra ham eller Barca.
babimski 20:16          
Det giver desværre et troværdighedsknæk ift. disse "rundens hold". Jeg finder dem mere troværdige, når jeg ser spillere fra hold, der ikke lige er Real Madrid, Barcelona eller Atletico Madrid stå på holdet. Dem er der bare ikke så meget fokus på og i min optik skal de lave noget exceptionelt for at komme på holdet.
Bosse1983 23:24          
Whoscored er ganske latterlig. Mustafi har i flere år været blandt Premier Leagues bedste centerbacks, i deres statistikker. Placeringsevne og andet kan oplagt ikke måles, så derfor bliver det meste baseret på nøgletal. Dueller, driblinger assists og mål vejer derfor enormt. Videre gives der bonus i ratings for at være på det vindende hold, og jo større sejren er, jo større bonus, mens taberen får træk.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober