Luk

Barca-træner: Ingen uro der er værd at nævne

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Barcelona - Espanyol
La Liga (08/07)
bet365 1,14 8,00 19,00
Oddset 1,14 8,00 18,00
YouBet 1,15 7,75 19,50

Barcelona-træner Quique Setien har ikke set nogen tegn på uro, der er værd at tale om. Han medgiver dog, at der er forskellige meninger i Barcelona.

Udefra ligner det, at uroen ulmer i Barcelona, hvor spanske medier mandag kunne berette, at klubben overvejer at fyre cheftræner Quique Setien.

Luis Suarez fortalte efter weekendens pointtab mod Celta Vigo, at det var op til trænerne at vurdere, hvorfor holdet tabte point, mens Lionel Messi ifølge Reuters blev set ignorere meldinger fra assistent Eder Sarabia under kampen.

Træner Setien har dog ikke oplevet nogle problemer med truppen, der er værd at nævne, selv om han medgiver, at der kan være uoverensstemmelser.

- Det er tilfældige episoder, og jeg tillægger dem ikke megen vigtighed. Når du ikke vinder kampe, så prøver alle at røre i gryden, men det er det cirkus, vi befinder os i, siger han mandag på et pressemøde og fortsætter:

- Vi bekymrer os mest om den generelle atmosfære på holdet, og det overordnede forhold med holdet er godt. Det er sandt, at vi ikke er enige om visse ting, men der er ikke nogle problemer, som er værd at nævne.

Setien udtrykker forståelse for, at man ikke nødvendigvis behøver at være enig om alt.

- Det er sandt, at man ofte har diskussioner med sine spillere, ligesom man har i sin hverdag, og det er ikke noget nyt.

- Jeg var heller ikke selv en nem spiller at have med at gøre, så jeg forstår det godt. Det vi skal gøre nu er at prøve at overbevise alle om, at vi skal forsvare en fælles idé.

Barcelona er to point efter Real Madrid i La Liga. Tirsdag venter tredjepladsen Atletico Madrid.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

Tubbewinter 22:00          
Ud med Setien - nuuuuuu.
Mandag 6. juli