LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Barca-træner vil holde fast på Dembele

| Barcelona | 5 kommentarer
Barca-træner vil holde fast på Dembele
Foto: Getty Images

Infoboks

Sevilla - Barcelona 1-2
Super Cup
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Barcelona-træner Ernesto Valverde roser matchvinder Ousmane Dembele efter 2-1-sejren over Sevilla i den spanske Super Cup.

Barcelona slog søndag Sevilla 2-1 i den spanske Super Cup-finale, der blev afviklet i marokkanske Tangier, og det skete takket være et flot mål af franske Ousmane Dembele.

Den unge offensivspiller var været rygtet på vej væk fra Barcelona, men cheftræner Ernesto Valverde vil gerne beholde Dembele.

- Han har store kvaliteter, og han er Barcelona-spiller. Jeg ved, der sker mange ting omkring ham, men han startede kampen, han scorede et vidunderligt mål og faldt godt ind i spillet med holdet.

- Faktisk blev han bedre i løbet af kampen. Han skabte plads mod et hold, hvor der ikke var meget, fordi de stod lavere end forventet. I anden halvleg var han virkelig god, siger Valverde ifølge ESPN.

Dembele startede inde i 14 kampe og fik ni indhop i sin første sæson hos Barcelona.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

5 kommentarer

Hammeren 09:27          
Når man ser ham spille, kan man se at der et et kæmpepotentiale ( specielt med farten ) vel næsten lige så stort som Mbappe. Men han ser samtidig lidt klodset ud og har svært ved at få det hele til at gå op i en højere enhed.
no name 12:27          
At sammenligne hans talent med Mbappe er noget af en overdrivelse. Selv den største Barca fans vil give mig ret.
bruger 134461 12:30          
@no name, desværre ja :/ Men god for os bliver han bestemt.
Baudie 14:14          
"The Paris Saint-Germain attacker is regarded as one of the best young players around , but he feels the Barcelona star is ahead of him". Heldigvis ved curlingungerne på bold.dk meget bedre og så bør de naturligvis ikke sammenlignes...

/Baudie
Hammeren 11:22          
No name

Hvis Dembele spillede på et hold som spillede kontra en gang ind imellem, så tror jeg du ville se at der er ikke langt mellem Bembele og Mbappe.
Tirsdag 14. august