Luk

Barca udspillede Mexicos mestre

| Træningskampe | 7 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Leon 6-0
Træningskamp
3' 1-0 Lionel Messi
12' 2-0 Neymar
43' 3-0 Neymar
53' 4-0
78' 5-0
90' 6-0

Barcelona slog mandag aften de mexicanske mestre Leon med 6-0. Neymar og Munir El Haddadi scorede to, mens Luis Suarez blev skiftet ind uden at score.

Barcelona tog mandag aften imod de forsvarende mexicanske mestre fra Leon i en venskabskamp. Luis Suarez startede på bænken, og herfra kunne han se sine holdkammerater lege kispus med deres gæster.

Efter to minutters spil modtod Neymar bolden på venstrekanten, og via en Leon-fod sendte han kuglen ind i feltet. Her kom Lionel Messi løbende, og han headede Barca på 1-0. Kort efter nettede Messi igen, men han havde tæmmet armen med bolden, så der blev fløjtet for frispark.

Efter 11 minutter blev Neymar sendt igennen, og han lobbede bolden over målmanden til 2-0.

Lige før pausen nåede Neymar akkurat at pille en aflevering ned og forbi den mexicanske målmand, og med hælen sendte han kuglen i det tomme net.

Ti minutter inde i anden halvleg slog Ivan Rakitic en strålende diagonal-bold til Alves. Han lagde på tværs til Munir El Haddadi, der med en simpel inderside øgede til 4-0.

Med et kvarter igen blev Luis Suarez skiftet ind. Kort efter øgede Munir til 5-0 og lige før lukketid øgede Sandro Romires til 6-0.

Det blev også blev kampens resultat. Barca pudsede formen af, og Luis Suarez fik hilst på Camp Nou, men der går et par måneder endnu, inden angriberen igen kommer i aktion for Barca.


Af Kristian Anker-Møller

7 kommentarer

javersoon 22:35          
Meget fornuftig kamp af B-spillerne hele vejen igennem. Alle spillerne spillede generelt med den aggressivitet som manglede i sidste sæson. Rakitic og Mathieu spillede fremragende og især afleveringen fra Rakitic til 0-4 målet var utrolig lækkert! En start der indbyder til optimisme hen imod weekenden.
TheFischers 22:36          
Så mange gode ting at tage med fra denne kamp, selvom det selvfølgelig er på en lidt billig baggrund. Mathieu og Rakitic spillede fremragende - vanvittig aflevering til Alves ved 4-0 (?) målet. Neymar ser også giftig ud. Og så er det luksus at se så mange fra egne rækker spille så fremragende. Samper, Munir, Sandro, Rafinha, Bartra og Montoya spillede alle fornemt. Og Enrique kender dem ud og ind fra sin tid med ungdomsholdet, hvilket er et kæmpe plus. De eneste minusser er vel, at Suarez ikke fik scoret, og at Bravo ikke er bedre med fødderne...

Er meget optimistisk på Enriques vegne efter denne kamp. Vi spillede præcis, som vi skulle.
Jeppefuhlen 22:39          
Imponerende indsats - som Barcelona fan er jeg faktisk optimistisk. Det er lang tid siden jeg har set holdet med så stor løbevillighed, kreativitet og vilje.

Modstanden ikke prangende, men bestemt lovende takter.. Hvor er munir og samper imponerende, godt at vide så dygtige spillere er klar til at tage over, når tiden er inde!

Godt arbejdet lucho
Guarana 22:43          
Fedt at se Rakitic - en af La Ligas hidtil mest undervurderede spiller - brillere på den måde. Ser virkelig frem til mere fra hans hånd.. eller fødder, om du vil.
Thorb 23:38          
"men han havde tæmmet armen med bolden, så der blev fløjtet for frispark."
Hvordan tæmmer man en arm, med en bold?

Haha.
JUVE2630 00:27          
det bliver bidende koldt i oktober.
Hammeren 12:47          
Der blev godt nok spillet lidt gudefodbold i den kamp af Barcelona, men jeg mener stadig at Neymar skal være langt mere skarp på mulighederne. Det var det samme sidste sæson. Han havde masser af chancer men scorede alt for få mål på åbne muligheder.
Mandag 24. januar