Luk

Barca vil beholde Dembele: Bedre end Mbappe

| La Liga | 42 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Atletico Madrid
La Liga (06/02)
Oddset 2,25 3,50 3,10
bet365 2,25 3,60 2,87

FC Barcelonas præsident Joan Laporta vil meget gerne beholde Ousmane Dembele, som han mener er bedre end PSG's Kylian Mbappé. 

PSG's Kylian Mbappé bliver af mange anskuet som en af verdens bedste fodboldspillere og den helt store stjerne på det franske landshold.

Men faktisk er der en landsmand, der er bedre, hvis man spørger FC Barcelonas præsident, Joan Laporta. 

Han ser nemlig et større lys i katalanernes Ousmane Dembele, der har kontraktudløb til sommer, men som gerne skal fortsætte i den spanske klub, hvis det står til præsidenten.

- Vi har et rigtigt godt forhold til Dembele, og han vil gerne blive. Vi vil også gerne have, at han bliver, fordi han er en god spiller. Der er dele, der kræver forhandlinger med hans repræsentanter, der ønsker det bedste for spilleren.

- Jeg er meget entusiastisk om Dembele, for han er bedre end Mbappé, siger Joan Laporta ifølge Marca. 

Den 24-årige FC Barcelona-spiller har fået 121 kampe, scoret 30 mål og lavet 21 assister for klubber. 

 


Af Andreas Roesen

42 kommentarer

KiksetIndspark 13:05          
Haha, det var alligevel en pudsig udtalelse. Det sejler for Laporta og Barca. Hvorfor overhovedet lave den sammenligning.
Campeones32 13:05          
HAHAHA
Fodboldtilskuer00 13:05          
Julesnapsen er kommet for tidligt i bestyrelsesgangene hos den gode Laporta - en ting er at Dembele kan assistere og drible forbi uforudsigeligt men at sige han er bedre end Mbappé er jo en joke, havde Barca gået efter Mbappé havde udfordringer ikke været så store som de er i dag.

Vent til om aftenen og du har fri Laporta med julesnapsen.
Spurs76 13:07          
Mest nej..
LionelSchmeichel 13:07          
Dette her er simpelthen så pinligt sagt!!! Dembele er fucking affald sammenlignet med Mbappe, Dembele er muligvis det største flop nogensinde i vores historie, hold nu kæft det er DUMT SAGT!

PS. håber ikke jeg er faldet for clickbait.
Chris4700 13:10          
Suk, selvfølgelig bliver det overskriften. I et ellers godt interview hvor mange nyheder blev offentliggjort stjæler den ene bemærkning desværre fokus. Han understreger at det er hans personlige holdning, men åbenlyst er det selvfølgelig ikke rigtigt, og en taktik for at understrege for Dembele, at man ønsker han bliber og underskriver en økonomisk meget dårligere kontrakt end fra andre interesserede klubber.

I øvrigt meddeler Laporta i samme interview, at man har hentet lægen Richard Pruna tilbage til klubben, hvilket eftersigende var Xavis første krav, og som kan vise sig at blive sæsonens bedste signing.
Ansu bliver desværre ikke klar til Bayern kampen, og der er minimum 5 bud på stadionnavn som lyder på mellem 40-50 millioner euro pr sæson. Men det kommer der nok 4-5 andre artikler ud af
peanuts(s) 13:11          
Jow
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar