Luk

Barcelona bekræfter: Vi vil skære i lønnen

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Barcelona bekræfter torsdag aften, at klubben vil skære i sine ansattes løn. Der er dog ikke mange konkrete detaljer.

Der har dagen igennem været rygter, om at Barcelona har tænkt sig at skære i lønnen hos klubbens ansatte – og det er nu bekræfter.

Den spanske storklub har på sin hjemmeside lagt en række tiltag ud, som skal afhjælpe den økonomiske tilbagegang, klubben er på vej ind i, og her fremgår det i et af punkterne, at man har tænkt sig at skære ned.

Klubben skriver, at man vil reducere i arbejdsdagens længde hos klubbens ansatte, og dermed følger altså også en proportionel reduktion af lønnen.

Det fremgår desuden, at man så hurtigt som muligt vil tilbage til en normal situation.

Der står intet om, hvor meget Barcelona har tænkt sig at skære i lønnen, og hvem det helt konkret rammer – blot ansatte i hele organisationen. Så det kan umiddelbart være alt lige fra spillere, direktører og sekretærer.

Tidligere på dagen skrev den spanske avis Sport, at Barcelona vil sænke lønnen med 70 procent, og at klubben helst vil nå til enighed med spillerne om en lønnedgang.

Mediet skrev senere på dagen, at Barcelona var klar til at gribe muligheden i en ny lov til at tvinge lønnedgangen igennem, og det tyder på, at det er det, der er på vej.

Barcelona skriver, at sagen nu skal bearbejdes af myndighederne.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 7. april