Luk

Barcelona-chef: Suarez kunne vælge at blive

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Valladolid
La Liga (05/12)
Oddset 1,40 4,60 8,35
bet365 1,40 4,33 9,50

I sidste ende var det Luis Suarez' eget valg at forlade FC Barcelona, fortæller cheftræner Ronald Koeman. 

Luis Suarez skiftede i det netop overstået transfervindue FC Barcelona ud med Atletico Madrid. 

Skiftet faldt i hak efter flere uger, hvor der blev spekuleret i, om hvor Suarez skulle skifte til, og om han blev presset ud af klubben. 

Det mener Barcelona-træner Ronald Koeman ikke var tilfældet, selvom han anerkender, at han fortalte til den rutinerede målræv, at der ville blive langt til spilletid. 

- I forhold til Suarez blev det meget svært for ham at spille. Jeg var ærlig overfor ham. Han havde det svært med det, men jeg havde ingen problemer med ham overhovedet. Han trænede og trænede godt. 

- I sidste ende tog han beslutningen om at skifte. Jeg sagde til ham, at hvis han valgte ikke at skifte, så vil han være en del af gruppen. Så måtte han bevise, at jeg tog fejl. Han kunne være blevet, siger Ronald Koeman til det hollandske medie NOS. 

Beslutningen skete også som et resultat af, at FC Barcelona ønskede at gøre holdet yngre. 

- Jeg har det godt med Luis, men klubben mente, at vi skulle forynge holdet. 

Luis Suarez har fået en god start på karrieren hos Atletico Madrid, hvor han har scoret to mål og leveret et oplæg i tre kampe. 


Af Andreas Roesen

13 kommentarer

pibbles|FCBayern 23:27          
Hold kæft en dårlig forklaring.

Tale om at blæse og have mel i munden. Han måtte gerne blive, men man vil i sidste ende ikke have ham der.
Chris4700 23:58          
Samme udtalelse kom Koeman nu også med inden Suarez´ afgang, at hvis han endte med at blive så var der en plads til ham, men at der ville blive langt mellem spilletid. Tænker Koeman er ret ligetil og direkte i sin tilgang, og taler lige ud af posen
antifodbold1 01:56          
pibbles|FCBayern

måske bedre du bare holder dig til tysk fodbold, hvis du ikk ka følge med i hvad koeman siger. virker som om du har svært ved at læse og forstå hans kommentar
Rundsaven 08:03          
Suarez har nok også været meget skuffet/bitter over at få at vide der ikke er plads til ham. Så hans udtalelser er helt sikkert farvet meget i den retning.
pibbles|FCBayern 10:06          
måske bedre du bare holder dig til tysk fodbold, hvis du ikk ka følge med i hvad koeman siger. virker som om du har svært ved at læse og forstå hans kommentar
Jeg læser udmærket. At du ikke kan læse at der er modpoler i det Koeman siger, må stå for din regning.

Man kan ikke både udtale, at det var Suarez selv der ville væk, for så bagefter at sige, at man vil foryngre holdet. De ting hænger ikke sammen.
Pep Guardiola 10:34          
Stod det til Suarez var han blevet i Barca. Koeman fortæller en halv sandhed her.

Koeman sagde til Suarez at han gik en meget svær fremtid i møde, reelt betyder det at hvis Suarez vil spille, så bliver det et andet sted. Suarez smutter videre af den grund, og Koeman prøver at bygge et narrativ om at han i hvert fald ikke pressede den 3.mest scorende i klubbens historie ud. Ja, Suarez kunne godt have nægtet at smutte og siddet sin kontrakt ud, så der var noget frivillighed i at han gik. Men han var blevet presset med udsigt til ingen spilletid og en uvelkommen attitude. Kort sagt, stod det til Suarez var han stadig i Barcelona.

Læg så dertil at Koeman i dag har bekræftet at 30-årige Wijnaldum var på hans liste over spillere der skulle ind og "foryngre" holdet og vi har komplet sort snak fra Koeman.
Fjelle80 10:53          
@pep
Hvor har du set at wijnaldum skulle hentes for at forynge holdet?
Fredag 4. december