Luk

Barcelona henter Jordi Cruyff i Kina

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Real Betis
La Liga (04/12)
Oddset 1,58 4,30 5,40

FC Barcelona henter Jordi Cruyff til klubben, hvor han skal være en del af den sportslige ledelse. Hollænderen har senest været i kinesisk fodbold.

Jordi Cruyff vender tilbage til FC Barcelona, hvor han også i sin aktive karriere slog sine folder.

Barca meddeler torsdag eftermiddag, at Cruyff bliver en del af den sportslige ledelse fra den 1. august. Han får en strategisk rolle, lyder det.

Jordi Cruyff har senest været i kinesiske Shenzhen FC, hvor han har været træner september 2020, og Barcelona takker klubben for samarbejdsvillighed i forhold til at hente hollænderen.

Som aktiv spillede han i Barcelona fra 1993 til 1996.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Jasperthesjasper 13:48          
Et vink med en vognstang og et absolut stærkt signal om hvilken retning Barcelona skal i nu. Som træner har han ikke imponeret, men hans fars filosofi er dybt forankret i ham - og den filosofi skal han nok få spredt til alle afkroge af klubben.

I øvrigt endnu et stærkt signal til Messi.
miks 13:52          
Men også endnu et wildcard der skal bevise noget
VbRocks 14:03          
Er det ikke lidt som om at top fodbold har brug for fornyelse? Juve henter Allegri tilbage, Real henter Anchelotti og Barca henter en tidligere præsident og Cruyff. Der er sgu sådan lidt "same old story"..
alexmodk 14:08          
Har ikke den store kendskab til Barcelona, men set udefra virker det til den nye præsident gør et godt arbejde over hele linjen med at få rettet op på fortidens problemer.
loldude 14:08          
Vbrocks... Præcis hvad jeg også har tænkt de sidste par dage...
Det hele handler ikke om dig! 14:11          
VbRocks:
Man går vel tilbage til det man kender, og de personer du nævner har jo skabt noget succes der de har været. Det samme kan man vist ikke sige om Cruyff. Han virker mere som en kransekage figur i Laportas forsøg på en opbygning af klubben. Men sådanne personer kan jo også være vigtige, pga signalværdien.
kimjen 14:37          
SMUKT !
Lørdag 27. november