Luk

Barcelona jagter angriber til 14 kampe

| La Liga | 9 kommentarer

Infoboks

Napoli - Barcelona
Champions League Slutspil (25/02)
bet365 3,10 3,50 2,20
NordicBet 3,30 3,80 2,20
Oddset 3,20 3,70 2,15
YouBet 3,30 3,70 2,20
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona meldes klar til at hente en angriber, men skulle det lykkes at lukke en handel, bliver det maksimalt til 14 kampe i denne sæson.

Spanske medier skriver, at Barcelona arbejder hårdt på at hente en angriber snarest muligt, men skulle det lykkes, bliver det ikke voldsomt meget, den pågældende angriber kan nå at bidrage med i denne sæson.

Årsagen til, at Barcelona har muligheden for at hente en angriber, er, at Ousmane Dembele er blevet alvorligt skadet, og at der i Spanien er en særregel, som betyder, at en klub må hente en erstatning, hvis en spiller er skadet i mere end fem måneder.

Reglen siger dog, at spilleren enten skal spille i den bedste eller næstbedste spanske liga i forvejen eller være på en fri transfer, og mens der har været rygter om mange angribere fra andre La Liga-klubber, tyder det lige nu mest af alt på, at det bliver Getafes topscorer Angel Rodriguez.

Men skulle det ske, at Barcelona køber en angriber, er det ikke mange kampe, vedkommende kan nå at bidrage med i denne sæson.

En ny angriber kan således ikke nå at blive registreret i den trup, som må spille i Champions League, hvor Barca møder Napoli i ottendedelsfinalen, og Barcelona har samtidig ikke flere kampe i Copa del Rey, da holdet for nyligt blev sendt ud af Athletic Club.

Dermed er det kun i La Liga, Barcelona kan nå at få brug for den mulige offensivforstærkning, og her resterer der 15 runder.

Det er ikke realistisk, at Barcelona når at hente en spiller til lørdagens hjemmekamp mod Getafe, så selv hvis klubben henter en forstærkning inden længe, vil det altså maksimalt være 14 kampe, vedkommende kan spille i.

Det ventes, at Barcelona går benhårdt efter at hente en ny angriber i sommerens transfervindue, hvor Inter-esset Lautaro Martinez lige nu er varmeste bud, og henter Barcelona argentineren, mens både Luis Suarez og Ousmane Dembele bliver klar igen, kan den potentielle februar-forstærkning altså komme i overskud.

Mens mange spanske medier altså spekulerer i, at Barca arbejder på en forstærkning inden for nærmeste fremtid, er andre nu begyndt at tvivle på, hvorvidt der bliver brugt mange penge på en tilgang, som kan vise sig kun for alvor at skulle bidrage i sæsons resterende 14 kampe.

Lige nu er Lionel Messi, Antoine Griezmann og Ansu Fati de eneste naturlige angribere i Barcelonas trup.


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

dellit 16:13          
Det var da en sindssyg regel
Bruger1711823 16:23          
Sindssyg ligefrem?

Men man skulle tro Mikkel Nøhr havde hentet sine facts fra Bold.dk. Der er i hvert fald en del fejl

1. Luis Suarez skade har intet med denne regel ar gære, da han var skadet før transfer vinduet lukkede
2. Muligheden / reglen opstår ikke fordi spilleren er færdig for sæsonen. Men fordi siden overstiger 5 md
3. Det er ikke begrænset til at være en spiller fra La Liga der hentes. Det kan også være den næstbedste række
SkeletonBjitch 16:26          
De har skudt sig selv i foden, ved at have dyre spiller i toppen, der gør at der ikke er helt råd og plads til spiller som Malcom osv.

Hvis man havde købt 2 angriber istedet for Greizzman, havde givet meget mere mening. Suarez og Messi foretrækkes, men de er ved at nå op i en alder, hvor skader og træthed spiller en større rolle.
dellit 16:36          
Bruger: Jeg mener stadig det er en sindssyg regel. Skader er en del af gamet og man må klare sig med den trup man har indtil vinduet åbner igen...
Jasperthesjasper 16:51          
Hvis man havde købt 2 angriber istedet for Greizzman, havde givet meget mere mening. Suarez og Messi foretrækkes, men de er ved at nå op i en alder, hvor skader og træthed spiller en større rolle.
Hvor mange angribere skal man have? Man har pt 5. Verdens bedste fodboldspiller, en top-3 9´er og verdens måske bedste dybe angriber. Derudover Dembele, som tidligere i hvertfald, var betragtet som et af verdens største offensive talenter samt Fati, man selv betragter som en potentiel arvesager for Messi.

Havde man hentet to angribere istedet for Greizmann, så havde man bare haft 2 bløde mellemvarer. Det havde da været endnu mere håbløst. Der hvor man for alvor har fejlet er ved at sælge Ruiz og Perez. De håndører man har fået for dem har ingen indflydelse på økonomien og deres løn heller ikke haft indflydelse på salget. Det er simpelthen som om man bare har valgt det uden noget rationelt argument.

Istedet ender det med at man køber en snart 33 årig middelmådig angriber fra et midterhold - og man betaler 15 millioner euro for at han kan sidde på bænken i 14 kampe. Det er grænsende til perverst.
haraltidret 17:00          
Jeg synes også det er en besynderlig regel, at La Liga klubber på den måde kan købe eller leje spillere udenfor transfervinduets åbning. Barcelona burde kunne nøjes med at hente en kontraktløs spiller, eller hente et talent op fra egne rækker.
sacrabosco 17:11          
Tja, inden Alfolket går baglæns ift Barca, kunne man overveje, at det vel er en ligeså besynderlig regel, at alle kontrakter i Spanien skal have en frikøbsklausul? Noget man dog givetvis hygger sig med på resten af kontinentet, vel ikke mindst i Byernes by - eller hvor oliesheiker ellers hygger sig. Der er altså fordele og ulemper ved at være klub i Spanien. Under alle omstændigheder har det spanske fodboldforbund simpelthen bare sine egne regler - og så er den vel ikke meget længere?
Lørdag 22. februar