LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Barcelona sejrede på tre gyldne minutter

| La Liga | 8 kommentarer
Barcelona sejrede på tre gyldne minutter
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Sociedad - Barcelona 1-2
La Liga
12' 1-0 Aritz Elustondo
63' 1-1 Luis Suárez
66' 1-2 Ousmane Dembele
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Barcelona var bagud 0-1, men hentede en 2-1-sejr over Real Sociedad takket være to mål på tre minutter i lørdagens La Liga-opgør.

Barcelona skulle lørdag forsøge at hente fjerde sejr ud af fire mulige i La Liga, da de var på besøg hos Real Sociedad på Estadio Anoeta.

Det blev dog hjemmeholdet, der kom bedst fra start, idet forsvarsspiller Gorka Elustondo bankede bolden ind bag Marc-Andre ter Stegen til 1-0 efter knap et kvarters spil.

Sociedad var godt med, og selvom Barcelona havde meget boldbesiddelse, blev det aldrig for alvor farligt i kampens indledning.

Gerard Piques hovedstødsforsøg efter 37 minutter var gæsternes bedste forsøg før pausen, og derfor var Sociedad i front efter første halvleg.

Ter Stegen kom også på arbejde i starten af anden halvleg, for Sociedad pressede på for en anden scoring, men målmanden reddede sit hold i flere situationer.

Sociedad fik ikke udnyttet overtaget, og Barcelona udlignede efter en time i stedet. Luis Suarez smaskede bolden ind tæt under mål efter 63 minutter, og bare tre minutter senere havde gæsterne vendt kampen på hovedet.

Ousmane Dembeles afrettede skud gik nemlig i mål efter et hjørnespark, og så var Barcelona pludselig oppe 2-1.

Sociedad havde svært ved at komme med et modsvar, og kræfterne slap til sidst op. Barcelona kørte derfor 2-1-sejren sikkert i land og har nu hentet fire sejre i lige så mange kampe.


Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

8 kommentarer

Fodboldtilskuer00 18:16          
Sociedad gjorde det fremragende til sidst efter 2-0 til Barcelona men godt med 3 point.
Juzizu 18:18          
Ufortjent intet mindre.. Flot kamp af Sociedad
TheFischers 18:19          
Lidt tyveri, men det tager vi med på en svær udebane efter landsholdspause, hvor der blev sparet nogle af de tunge drenge i første halvleg. Det blev bedre, da Coutinho og især Busquets kom ind. Sidstnævnte kan ganske enkelt ikke erstattes i de svære kampe. Ter Stegen reddede os idag. Han er virkeligt blevet en klassemålmand. I min optik den bedste i verden i 1-mod-1 situationer pt.

Forstår godt, at der roteres med det program, vi har frem til El Clasico, men synes, at det var satset at gøre det på den her udebane, hvor vi har det notorisk svært. Men vi slap afsted med det og bør også kunne rotere lidt i de kommende to La Liga-kampe (Girona hjemme og Leganes ude), så vi kan fokusere på at få en god start i CL.
bruger 151137 18:37          
Lige så ufortjent var det, at Illarramendi spillede denne kamp færdig.
MSØ 18:40          
Søn ufortjent var det heller ikke. Der var chancer i begge ender og begge målmænd reddede nogle gode forsøg. Ved 1-0 sad jeg også og tænkte det var ufortjent ligesom Illarramabdi bare blev ved med at lave frispark efter frispark med et gult kort i bagagen. Fornuftigt at han blev pillet ud.
Barca80erne 19:13          
Ringe indsats over hele linjen med undtagelse af Stegen
Mr P. Ness 19:45          
TerStegen er fantastisk. 1 mod 1 er han nok verdens bedste.
Torsdag 21. februar