Luk

Barcelona sparker genstridig Valdes på porten

| La Liga | 18 kommentarer

Infoboks

Eibar - Barcelona
La Liga (19/10)
bet365 6,50 4,50 1,44
NordicBet 5,95 4,75 1,50
Oddset 5,80 4,70 1,48
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Efter uenigheder med ledelsen på FC Barcelonas akademi er U19-træner Victor Valdes blevet fyret.

Siden midten af juli har Victor Valdes stået i spidsen for FC Barcelonas U19-hold, men mandag blev den tidligere verdensklassekeeper sparket af pinden.

Barcelona meddelte således på sin hjemmeside, at Victor Valdes havde fået at vide, at han ikke længere skulle styre U19-tropperne i den spanske storklub.

Fyringen er kulminationen på længere tids spændinger mellem Victor Valdes og Barcelona-akademiets boss, den tidligere angriber Patrick Kluivert.

Det skriver i hvert fald det spanske medie Marca.

De to herrer, som i en kort periode nåede at spille sammen i Barcelona, har angiveligt ikke haft meget at være enige om.

Ifølge den spanske avis har Victor Valdes eksempelvis modsat sig at spille 4-3-3, som Barcelonas førstehold gør, og som resten af klubbens hold dermed også skal gøre. Valdes ville hellere spille 4-4-2.

Victor Valdes var en ilter herre på banen, og noget tyder altså på, at han også har været det som træner, og derfor er han nu færdig i den klub, han har spillet næsten 400 kampe for.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

18 kommentarer

benny-of-the-world 07:35          
han infiltrerer Barça med lidt Man Utd. 4-4-2 for ever!
Brøndby_Fan01 08:03          
Verdensklasse keeper alligevel?
Gemini 08:21          
man skal godt nok være en ultra pro Barca journalist for at kalde ham verdensklasse
VBaltid 08:55          
I flere år havde han i hvert fald de bedste one-on-ones statistikker i verden :)
Nowitzki 09:19          
Hold nu op - jeg er Real-fan og Valdes var da selvfølgelig en klassekeeper. Latterligt at sige andet. Umuligt at vinde alt det de vandt dengang uden en stærk keeper. Top 10 i hans prime easy.
MesutCazorla 09:50          
Jeg har forståelse for begge parter. På den ene side finder jeg det meget forståeligt, at Valdes gerne selv vil have lov at diktere, hvilken opstilling han ønsker at stille med, ud fra det materiale han har til rådighed. Hvis han eksempelvis føler kvaliteten på midten, ikke er god nok til at spille med tre centralt, eller man har to så gode angribere, at det ville være i holdets bedste interesse at stille med dem begge samtidig, så er det selvfølgelig dybt frustrerende, at være tvunget til at spille 4-3-3. Omvendt, så har Valdes dog nok kendt til forudsætningerne, inden han blev ansat. Han kommer fra deres ungdomsafdeling og har spillet på deres førstehold, så han bør være bekendt med klubbens struktur, og hvordan trådene hænger sammen og forbinder U- og A-hold i mellem.
Slettet(221352190910) 09:53          
Det burde så nok gælde Valverde også
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober