LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Barcelona-træner glad for hårdt tilkæmpet sejr

| La Liga | 1 kommentar
Barcelona-træner glad for hårdt tilkæmpet sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Sevilla - Barcelona
La Liga (23/02)
bet365 3,25 4,20 1,90
NordicBet 3,65 4,00 1,91
Oddset 3,60 3,90 1,87
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Ernesto Valverde glæder sig over, at Barcelona slap fra San Sebastian med tre point efter et svært opgør mod Real Sociedad.

Der skulle hårdt arbejde til for FC Barcelona, da det spanske storhold lørdag vandt med 2-1 på udebane hos Real Sociedad. Gæsterne var længe bagud, men to scoringer på tre minutter midt i anden halvleg vendte tingene rundt.

Cheftræner Ernesto Valverede glæder sig over, at hans mandskab kom fra kampen med en sejr, og han vil nu arbejde på at rette op på de fejl, som Barcelona-spillerne begik undervejs.

- Det var tre rigtige gode point. Alt var virkelig hårdt, og vi var nødt til at arbejde meget. Vi havde problemer med at komme ind i deres felt, og det var svært for os at spille os igennem, men vi blev ved og efter pausen fik vi rettet op på vores fejl, siger Valverdo ifølge Football-Espana.

- Vi fik ikke lukket kampen helt, og vi tabte kontrollen ved at give dem initiativet til sidst. Alligevel er jeg ikke alt for bekymret, kun en lille smule, for der er stadig ting, som vi skal arbejde på. Jeg vil prøve at reparere på de fejl, som vi lavede i kampen.

Med lørdagens sejr er Barcelona fortsat ubesejret efter fire kampe i La Liga, og da Real Madrid samtidig smed point, er Valverdes tropper nu alene i front.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

kedeligstelandsholdever 20:08          
Messi har ikke tabt en liga-kamp siden 8. april 2017 (0-2 mod Malaga), det er snart halvandet år siden. Det er alligevel meget godt gået.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar