Luk

Barcelona-træner: Vigtigt at Dembele bliver

| La Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Barcelona
Champions League gruppe E (08/12)
Oddset 1,58 4,60 4,80
bet365 1,55 5,00 4,75

Ronald Koeman siger på pressemødet forud for kampen mod Rayo Vallecano, at han ønsker, at Ousmane Dembele forlænger sin kontrakt i Barcelona.

Barcelonas Ousmane Dembele har endnu ikke været i aktion denne sæson, og hans kontrakt med klubben udløber til næste sommer.

Den spanske klub har efter sigende været i kontakt med spilleren om en ny kontrakt, men intet er endnu på plads.

Det håber træner i klubben Ronald Koeman imidlertid på, at der kommer. Hvis han ikke har lyst til at underskrive en ny aftale, er situationen til gengæld en anden, sagde den hollandske træner.

- Det vigtigste er, at Ousmane bliver hos os. En anden ting er, hvis han ikke har lyst til at forny. Som en klub vil vi være nødt til at snakke om den bedste måde at håndtere situationen, men ikke endnu, sagde Koeman på pressemødet forud for Rayo Vallecano-kampen onsdag.

- Vi har snakket om strategien, hvis han ikke forlænger.

Dembele sidder for tiden ude med en skade, hvilket han desværre har gjort i store perioder af sin Barcelona-karriere, men han skulle efter sigende snart være klar igen.

Koeman vil dog ikke sætte en dato på hans tilbagekomst.

- Vi er bekymrede over, hvordan spillerne kan komme tilbage. Med Pedri, Dembele eller (Ronald) Araujo, sætter vi ikke en dato, der er altid ting. Vi snakker sammen med lægerne hver dag, forklarede Koeman.

24-årige Dembele har kontrakt med den spanske storklub frem til næste sommer, men har altså ikke underskrevet en ny aftale endnu.

Denne sæson har den franske offensivspiller som sagt ikke spillet endnu, fordi han har været skadet siden sommer, men i fjor blev det til 11 mål og fem oplæg i 44 kampe.


Af Kristoffer Lind Pedersen

10 kommentarer

Ephedrine 15:20          
Barcelona med deres nuværende lønstruktur/budget vil jo næppe tilbyde ham bare 50% af det han får nu. Og mon ikke der er en af olieklubberne klar til matche hans nuværende. Det er vel begrænset hvor meget loyalitet han har til Barca, med de skader.
Tropico 15:22          
Det største fejlkøb i Barcelonas historie. Lad kontrakten løbe ud, så man ikke skal betale én eneste krone mere end nødvendigt. Han er uprofessionel, ustabil, skadesplaget og fejlcastet mere end nogen andre. Vildt, at man har brugt mere end én milliard på ham.
JesusChrist 15:57          
Helt igennem overvurderet spillet. Han var fejlcastet fra start af, men har alligevel i sin tid ikke gjort noget som helst for at forbedre sig. Han har én force og det et at Han er hurtig. Til tider decideret uvenner med bolden, og 9/10 gange helt elendige afslutninger Han laver. Vil være idiotisk at forlænge med ham. Især når man medregner slle de skader Han har haft, og med stor sandsynlighed bliver ved med at få. Vil til enhver tid hellere satse på Trincao eller Collado
jesper med bolden 16:52          
He, vigtigt at han bliver - på lazarettet?
Ikke arrogant, bare bedre 17:10          
Det vigtigt med en god højrewinger ja, men fandeme ikke dembele ahah
mmahen1962@hotmail.com 17:29          
Tropico

fuldstændigt enig med hvert eneste ord. han er det største waste jeg nogensinde har set i barca. han ska ud af klubben, og det ska resten af alle franske spillere også. de har intet vist og har for høj en løn.
Chris4700 19:54          
Tænker det bedste scenarier ville være at han forlænger med en lavere løn, som er det udkast Barca præsenterer for ham, og at han kommer tilbage og forstærker den højre winge som er så vanvittigt tiltrængt.
Er med på at det er urealistisk, så næstbedste scenarie må være at han forlænger, så Barca kan sælge ham til sommer til en fornuftig pris.
Er med på at hans loyalitet ikke er urokkelig med al den tid på sidelinjen, men at der blev smidt den bunke penge efter ham i sin tid må sgu da unægteligt ku bruges som en forhandlings taktik som kunne appellere lidt til hans samvittighed, så han ikke smutter gratis til sommer.

Men ja, her jeg meget mulig en smule naiv :)

Insider info lyder på at Dembele gerne vil forlænge, men at hans agenter presser citronen så meget som muligt, hvorfor det hele trækker ud
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december