Luk

Barcelona vil appellere Messi-karantæne

| Barcelona | 24 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Sevilla
Copa del Rey (03/03)
Oddset 1,48 4,90 5,50
bet365 1,50 4,33 6,00

Tirsdag blev Lionel Messi idømt to spilledages karantæne for sit røde kort mod Athletic Club, men den dom har Barcelona nu valgt at appellere.

I søndagens Super Cup-finale blev Lionel Messi udvist, efter han slog Asier Villalibre i baghovedet i slutningen af kampen.

Derfor har det spanske fodboldforbund valgt at give den lille argentiner to dages karantæne, så han misser opgøret mod Cornella i Copa del Rey og La Liga-kampen mod Elche.

Barcelona skriver dog tirsdag eftermiddag på deres hjemmeside, at de vil appellere Messis karantæne.

Derfor vil tiden vise, om de to karantænedage bliver fastholdt, eller om Barcelona kan få deres talisman tilbage før tid.

 


Af Theis Fischer Brandt

24 kommentarer

-Kongen- 15:07          
Kan det ende med det modsatte- altså ekstra karantænedage?
bruger 188991 15:08          
Hvorfor overhovedet appellere. Det røde kort var på sin plads, og heldigt at det ikke blev til flere dages karantæne.
LangeE 15:09          
Kan det ende med det modsatte- altså ekstra karantænedage?
Ja straffen kan både lempes eller gøres hårdere når den appelleres.
-Kongen- 15:13          
I så fald virker imo tåbeligt. Har svært ved at finde/argumenter for, at straffen skal ned. Man er meget subjektiv, hvis man forsøger med at det ikke er et slag, men blot "at han glider af på modstanderen". Ser en større risiko for hårdere straf
TJensen 15:23          
Det var da det mest underlige jeg har hørt længe, at de ikke er tilfredse med en straf på 2 dage når han til at begynde med er tiltalt for den mildere grad af vold (ikke med vilje) og risikere at han får 4-12 dage.

Men Messi nægter nok at det var med vilje (det skal han jo gøre som et idol for mange millioner børn) og så kan Barca ikke gøre andet end at overklage, logisk nok.
For er det et "uheld" så er det jo ikke et klask der kan skade en spiller, og skal ikke tangeres på samme måde som en kraftig takling bagfra med knopperne først.

Så enten 1 dag (som det sikkert ender med) eller 5-6 som aldrig kommer ske, også set i lyset at det er første røde kort i LaLiga over ganske mange kampe.

Koeman har så trampet gevaldigt i klaveret da han jo indirekte har sagt at det bestemt var med vilje, og at han "forstår hans fustration".
Personligt syntes jeg at det så meget bevidst ud.
Inc 15:28          
Stop. Jer. Selv.
Kong Dario 15:29          
Håbløst hvis straffen nedsættes. Svingende slag helt tydeligt i irritation (hvilket jeg dog godt kan forstå, men det er stadigvæk no go).
Mandag 1. marts