Luk

Barnsley fik point uden Juel Andersen

| Championship | 3 kommentarer

Mads Juel Andersen sad ude med en skade i Barnsleys sæsonåbner, der endte med en pointdeling med Cardiff. Kampen endte 1-1.

Så man Barnsley spille i Championship i sidste sæson, så så man også den danske midtstopper Mads Juel Andersen, der spillede samtlige kampe i ligaen sidste år.

Men da Barnsley så lørdag tog hul på den nye sæson, var det uden Mads Juel Andersen, der for tiden døjer med en skade.

Derfor måtte han altså følge sine holdkammerater møde walisiske Cardiff, hvor missionen mod endnu en flot sæson startede.

I første halvleg af kampen var Barnsley mest på bolden, men det var Cardiff, som skabte de mest kvalificerede chancer, uden det dog endte med scoringer.

Det gjorde det til gengæld i anden halvleg, hvor Cardiff åbnede bedst, hvilket resulterede i et 1-0-mål efter 54 minutter ved Marlon Pack, som headede et hjørnespark i kassen.

Barnsley kæmpede for at komme tilbage, og et kvarter efter skabte man ligevægt i stillingen.

Det var Toby Sibbick, der sørgede for udligningen. Han udnyttede en situation med masser af plads til at sparke bolden fladt forbi Dillion Phillips i målet.

Den scoring skulle blive kampens sidste, og således åbner de altså med en pointdeler.

I andre kampe i ligaen vandt Luton 3-0 over Peterborough, mens QPR delte med Millwall og Stoke fik en 3-2-sejr i land mod Reading.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november