Luk

Barrett: Har ikke forventet at høre fra Hjulmand

| Bundesliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Köln - Bielefeld
Bundesliga (31/01)
Oddset 2,25 3,20 3,35
bet365 2,10 3,40 3,40

Jacob Barrett Laursen drømmer på sigt om at komme på A-landsholdet, men han har ikke været i dialog med Kasper Hjulmand, hvilket han dog heller ikke har forventet.

Den tidligere OB-profil Jacob Barrett Laursen, der i sommer skiftede til Bundesliga-klubben Bielefeld, har repræsenteret Danmark på diverse ungdomslandshold.

Hidtil har den 25-årige venstreback ikke været inde omkring A-landsholdet, men som de fleste andre er det noget, han drømmer om.

- Jeg vil næsten vove at påstå, at alle unge drenge drømmer om at spille på det danske landshold, og sådan har jeg det selvfølgelig også, siger Jacob Barrett til bold.dk og fortsætter:

- Det er en kæmpe drøm, og det vil være en kæmpe ære, men det kræver også, at man spiller fast i sin klub, og at man har et sindssygt højt niveau. Det kunne man også på den sidste samling, hvor de vandt tre ud af tre, selvom de spillede mod England.

- Der er et rigtig højt niveau på det danske landshold, så en drøm er det uden tvivl, men jeg er også realistisk, hvad det angår. Lige nu koncentrerer jeg mig 110 procent om Bielefeld, og så må vi se i fremtiden, siger Barrett.

Ikke hørt fra Hjulmand

Kasper Hjulmand fortalte i forbindelse med sin første landsholdsudtagelse, at han havde op til 45 spillere i kikkerten, men Jacob Barrett har ikke hørt fra landstræneren.

- Nej, det har jeg ikke, og det har jeg egentlig heller ikke forventet at skulle. Da han blev landstræner, var jeg næsten lige kommet til Bielefeld, og det er klart, at han har mange andre spillere på min position, som spiller fast i deres klubber og gør det skidegodt.

- Jeg kommer højst sandsynligt først på tale, hvis jeg spiller fast og præsterer godt for Bielefeld, så jeg tænker ikke det mindste på landsholdet nu, men som sagt er det noget, jeg drømmer om engang, siger Jacob Barrett til bold.dk.

Jacob Barrett Laursen har hidtil fået to indhop og en enkelt hel kamp i Bundesligaen.

Til de kommende landskampe må Robert Skov eller Joakim Mæhle forventes at spille venstreback for Danmark.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Bobby Wrenøe 12:12          
God vind herfra - håber du slår til i klubben og ligaen, så vi forhåbentligt kan få et alternativ til Skov på venstrebacken. Gerne en RIGTIG venstreback.

Havde jo håbet at Julemanden ville lave en stille revolution på landsholdet og i højere grad introducere fremtidens spillere på deres rigtige pladser. Desværre er vi endt med et copy/paste og så er det jo ligegyldigt hvem træneren er, hvis vi spiller det samme hold .....
Lifeispool 12:33          
Jacob Barrett har ikke klassen til landsholdet. Det er trist ham, men bare sandheden. Tror ikke han står på Hjulemandens liste af VB,er. Men det ved kun han selv.
Esbjerg - fan 12:44          
Hvem er han ?
AKuhn 12:53          
Når du skriver et rigtigt alternativ på venstrebacken for Skov?

hvor er det så du ser Mæhle henne.. bare lige for at forstå det.
Som jeg ser det er han foran Skov.
McDuff 13:18          
Altså hvis Jacob ender med at blive fast mand i bundesligaen, så bliver det i hvert fald svært at undgå ham ;)
bruger 185953 14:03          
@Esbjerg - fan

Han spillede i superligaen, det er derfor du ikke kender ham..
Esbjerg - fan 14:26          
Han spillede i superligaen, det er derfor du ikke kender ham..
Så vidt jeg husker spillede Esbjerg da i suppen sidste år eller husker jeg forkert men uanset hvad har jeg ikke bemærket ham Barrett.
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar