Luk

Barrett holdt tandløse Hoffenheim fra fadet

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Hoffenheim - Bielefeld 0-0
Bundesliga
Werder Bremen - Augsburg 2-0
Bundesliga
84' 1-0 Theodor Gebre Selassie
87' 2-0 Felix Agu

Danskerløse Hoffenheim kunne ikke få hul på Jacob Barrett og Bielefeld og måtte nøjes med 0-0.

Hoffenheim har fået en rædsom start på 2021 med to nederlag i de første to Bundesliga-kampe. I sidste uge var det helt skidt, da de blev det første hold i 30 kampe til at tabe til Schalke 04. Og så endda med netop 0-4.

I eftermiddag var der bundopgør mod Arminia Bielefeld hjemme på PreZero Arena, og der var mulighed for et danskeropgør, da gæsterne havde Jacob Barrett Laursen med på venstre back.

Hos hjemmeholdet sad Jacob Bruun Larsen på bænken, og da Robert Skov fortsat var på skadeslisten, endte det dog kun med dansk islæt på det ene hold.

Hoffenheim lagde bedst fra land mod Bielefeld, som med en sejr kunne overhale netop dagens hjemmehold nederst i tabellen.

Munas Dabbur fik de bedste chancer for hjemmeholdet, men israeleren havde ikke indstillet sigtekornet helt perfekt, så det stod 0-0 ved pausen.

Heller ikke anden halvleg bød på de oplagte målchancer, og kampen ebbede ud i en nulløsning, som sikrer status quo mellem de to klubber lige over nedrykningszonen.

I Bremen lignede det også længe en målløs forestilling, da Werder tog imod Augusburg. Men hjemmeholdet ville det anderledes i de døende minutter.

Først fik Theodor Gebre Selassie prikket et indlæg ind til 1-0, og da kampen nærmede sig cementerede Felix Agu 2-0-sejren med sit første Bundesliga-mål.
 


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 4. marts