Luk

Bartolec inden Lyngby: Vil score på dødbolde

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC København - AGF
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 1,88 3,75 3,70
Oddset 1,92 3,70 3,85
bet365 1,85 3,60 4,20

Karlo Bartolec mener, at FC København er blevet farligere på dødbolde, og det vil han gerne udnytte i mandagens opgør mod Lyngby.

Da Peter Ankersen blev skadet for FC København i forårspremieren mod AaB, var det Karlo Bartolec, der blev sendt på banen. Og kroaten har i den grad grebet chancen hos københavnerne.

Han står blandt andet noteret for et enkelt mål og hele to assists på lange indkast, og det er noget, Bartolec også gerne vil udnytte i mandagens kamp mod Lyngby.

Det fortæller han til FCK's hjemmeside.

- Ja, vi har da i hvert fald fået flere muligheder for at score på dødbolde og som sagt scoret på lange indkast i to kampe i træk, og det vil da være dejligt, hvis vi gør det igen i morgen (mandag, red.), så længe vi også bare vinder kampen, udtaler Karlo Bartolec til FCK’s egen hjemmeside.

Det, med at udnytte de lange indkast, er noget, som kroaten er meget begejstret for. Han har tidligere i karrieren haft stor fokus på dette, og hos FCK giver det god mening at udnytte.

- Da jeg begyndte at spille i Kroatien, så trænede jeg meget de lange indkast, og vi skabte også en del chancer på den måde, men da jeg kom til Nordsjælland, så brugte vi det ikke så meget, for Victor (Nelsson, red.) var holdets højeste spiller. 

- Nu har vi blandt andet både Victor, Jonas (Wind, red.), Zanka og Bundu, så vi har mange muligheder på dødbolde, fortæller Karlo Bartolec.

Om FCK har held med de lange indkast, finder vi ud af mandag, når der er kampstart klokken 19.00 på Lyngby Stadion

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Raymund Nelausen
Torsdag 25. februar