Luk

Bartomeu: Barcelona vil i europæisk superliga

| Champions League | 14 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Osasuna
La Liga (29/11)
Oddset 1,25 6,30 11,00
bet365 1,28 6,00 9,00

FC Barcelona har accepteret et forslag om at spille i en ny europæisk superliga, fortæller den afgående præsident Josep Maria Bartomeu.

På det seneste har der været snak om en ny europæisk superliga, som flere af verdens allerstørste klubber angiveligt er fortaler for.

Skal man tro Josep Maria Bartomeu, der tirsdag aften har annonceret, at han stopper som præsident i Barcelona, har den catalanske storklub sagt ja til planen om en sådan ny turnering.

- Barcelona har accepteret et forslag om at spille i European Super League. Det vil garantere den finansielle levedygtighed for klubben fremadrettet. Vi har accepteret det fremtidige klub-VM, siger Bartomeu ifølge Football Espana

Sky Sports erfarede for en uge siden, at Manchester United, Liverpool og Real Madrid er med til at planlægge den nye turnering, og ifølge Bartomeu er Barcelona altså også positivt indstillet.

Læs nærmere om planerne for den nye turnering HER.


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

no name 21:50          
Nu må vi se hvor meget Bartomeu giver ud af Barcelonas planer efter han er bliver smidt på porten.
rambro 22:56          
Jeg er slet ikke fan af sådan en liga. Som jeg har forstået det, er det en FIFA-ting. Jeg synes UEFA bør skride ind og sige, at de pågældende klubber så ikke kan spille med i de lokale ligaer med mere. Det fjerner totalt charmen ved fodbold, at de store skummer fløden og de små ikke engang imellem får lov at lege med.
antifodbold1 22:59          
han er heldigvis fortid, så hans mening betyder intet.
Stankovic 23:38          
Ulækkert, men sugar daddy klubberne skal jo have deres investeringer hjem.
haraltidret 23:52          
Det er virkeligt et usympatisk træk af FC Barcelona at de åbentbart har takket ja til at deltage i en ny europæisk superliga. Men det er desværre ikke uventet at de store klubber udelukkende tænker på at tjene penge. Man kan kun håbe på at de nationale forbund, samt UEFA udelukker disse klubber fra de nationale ligaer samt UEFA´s turneringer, hvis de vælger at deltage i denne udbryderliga.
OfficialSky2K14 00:48          
Er kæmpe Real Madrid fan, men håber for guds skyld ikke at Real Madrid træffer samme elendige beslutning som Barca åbenbart gør. At man vil støtte op om en Europæisk Superliga er under al kritik og den turnering skal bare gå under inden den overhovedet kan blive vækket til live...
sacrabosco 01:16          
Tænk engang, hvad man kan spare i tvpakker, når/hvis den liga bliver til noget.
Onsdag 25. november