Luk

Bartomeu blev længere: Måtte sikre Messi blev

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Osasuna
La Liga (29/11)
Oddset 1,25 6,30 11,00
bet365 1,28 6,00 9,00

Josep Maria Bartomeu kunne ikke forlade klubben efter 2-8-nederlaget mod Bayern München, da han skulle sikre, at Lionel Messi blev. 

Josep Maria Bartomeu langer ud efter den katalanske regering, da de ikke ville udsætte afstemningen om mistillidsvotummet til ham. 

Det gør han på det pressemøde, hvor han har annonceret, at han trækker sig som Barcelona-præsident. 

Han mener ikke, at de har ageret ansvarligt overfor befolkning. 

Han peger i stedet på den ansvarlighed, som han og resten af hans bestyrelse udviste, da de ikke trak sig efter 2-8-nederlaget mod Bayern München. 

- Bestyrelsens vilje har aldrig været at sætte sig på klubben. Efter at vi røg ud af Champions League havde det været nemt at trække sig, men vi måtte sikre klubbens fremtid midt i uvis tid med en pandemi. 

- Vi kunne ikke efterlade klubben i hænderne på en anden. Hvem skulle finde den nye træner eller hente nye spillere? Hvem skulle sikre, at Messi blev, eller vi fik balanceret vores lønninger? Som bestyrelse var vi tvunget til at blive og gøre det, siger Josep Maria Bartomeu på pressemødet.

Han var præsident fra 2014 og altså frem til 2020. 

 

 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Conquestador 21:36          
Wow, sikke en klaphat
bruger 155463 21:52          
Fat nu Ingen gider at have dig i klubben
HGW 22:00          
Tror sgu en exit havde undgået balladen med Messi
Slettet(172128201611) 23:05          
Blev nødt til at tvinge deres største legende nogensinde til at blive imod hans egen vilje. Sikke et eftermæle at have
haraltidret 23:55          
Bartomeu har som ventet travlt ved håndvasken på sin vej ud af klubben. For alle andre er det bare pinligt at se og høre på den mand.
Pep Guardiola 01:20          
Vi kunne ikke efterlade klubben i hænderne på en anden. Hvem skulle finde den nye træner eller hente nye spillere? Hvem skulle sikre, at Messi blev, eller vi fik balanceret vores lønninger?
Det kommer han da rædsomt fra. Det har i klare vendinger været udtrykt hvor nødigt det skulle være ham der skulle gøre nogle ting. Messis problemer med ledelsen er kendte, mon ikke det største step mod at overbevise ham om at blive ville være at du netop gik af? Jeg tror at det ville have været løsningen hvis du bare havde haft anstændighed nok til at gå af da sidste sæson sluttede. Det ville også der have været flere år for sent, men jo tidligere jo bedre. Hans narrativ er helt off, jeg tror langt de fleste Barca fans i lang tid har ønsket at en hvilken som helst af de andre præsidentkandidater skulle træffe den næste beslutning ledelsen i Barcelona måtte møde. Det kunne kun gå for langsomt med at få skiftet. Han taler vanvittigt arrogant og med ene fuldstændig blindhed over al den kritik han har fået. Han har ikke forstået et ord af hvad der er blevet sagt. Så tro da fanden klubben er blevet drevet så ringe i flere år nu. Manden er både blind og døv.
Arsenalforever 04:39          
Lorte præsident, aldrig set dårligere
Onsdag 25. november