Luk

Basel pryglede Namli og co. - Getafe sejrede

| Europa League | 0 kommentarer

Basel var overbevisende mod Krasnodar og vandt 5-0 i Europa Leagues gruppe C. Getafe slog Trabzonspor med 1-0.

Basel og Krasnodar er endt i Europa League-gruppe sammen og torsdag aften sparkede schweizerne og russerne turneringen i gang.

Basel havde hjemmebane, og det blev ikke delt gaver ud til gæsterne, der havde danske Younes Namli på bænken fra kampens start.

Allerede efter ni minutter strøg Kevin Bua lige igennem den russiske defensiv og tippede bolden forbi Krasnodar-keeper Matvey Safonov.

Samme Bua var på spil igen efter 40 minutter, da han fik en fremragende aflevering fra Valentin Stocker i feltet, og igen tippede han den forbi keeperen.

I anden halvleg ville Luca Zuffi lege med. Bolden faldt ned for fødderne af ham i feltet, og med venstreskøjten placerede han bolden helt op langs den fjerneste stolpe og bragte Basel på 3-0.

Efter 55 minutter gik Arthur til baglinjen og smed bolden ind foran Krasnodars mål, hvor Tonny Vilhena kom til at prikke bolden i eget net, og så stod den 4-0 til Basel.

Det sidste søm blev slået i Krasnodar-kisten, da Noah Okafor efter 79 minutter fik bolden i feltet efter en god omstilling og scorede med en afslutning op langs den ene stolpe.

Younes Namli kom på banen efter en time, men han kunne intet gøre – schweizerne vandt med 5-0 og fik en fremragende start i Europa Leagues gruppe C.

I samme gruppe vandt Getafe med 1-0 over Trabzonspor. Angel Rodriguez stod for kampens enlige mål, som faldt efter 18 minutter, da han steg op i feltet og headede bolden over stregen.

Getafe, som er med efter en fremragende sidste sæson i La Liga, fik dermed også en flot start på eventyret.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober