Luk

Bayern-back ærgrer sig: Vi fortjente at vinde

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Bayern München - PSG 2-3
Champions League Slutspil
3' 0-1 Kylian Mbappe
28' 0-2 Marquinhos
37' 1-2 Eric Maxim Choupo-Moting
60' 2-2 Thomas Müller
68' 2-3 Kylian Mbappe

Bayern Münchens Benjamin Pavard var en ærgerlig mand efter 2-3-nederlaget til PSG, hvor han følte, at tyskerne fortjente sejren.

Bayern München og PSG udspillede onsdag aften en forrygende kamp, hvor franskmændene fik revanche for sidste års Champions League-finale. 

Kylian Mbappé og co. vandt nemlig den første Champions League-kvartfinale på udebane med 3-2 over Bayern München.

Spørger man Mbappés franske landsmand, Bayern München-backen Benjamin Pavard, så var det dog ikke retvisende resultat. 

- Vi er frustreret. Vi fortjente at vinde kampen. Vi havde mest boldbesiddelse og flest skud på mål, men flot klaret af PSG. Der er en returkamp, og vi vil gøre alt for at avancere. PSG var pragmatiske, og det manglede vi at være. 

- Tillykke til Mbappé, der viste igen, hvilken stor spiller han er. Vi må koncentrere os mere, og så tager vi til Paris for at kvalificere os. Vi fokuserer på os selv og ikke på PSG. Vi fortjente at vinde, når du ser på kampen, så jeg er sikker på, vi kan kvalificere os til næste runde, siger Benjamin Pavard til RMC Sport.

Der er returkamp i Paris i næste uge.

 


Af Andreas Roesen

5 kommentarer

Hasse1983 07:13          
I fortjente ikke at vinde, når i ikke formår at udnytte spil og chancer. Men kan da godt forstå man i Bayern er skuffede over resultatet og det manglende slutprodukt.
Mon ikke de kan gøre det bedre i returen og sikre sig avancement.
deutsche 07:29          
Kan godt forstå Pavard, PSG var heldige, men det sker i fodbold, og ud over Real har ingen vel forsvaret CL.
Juniorx 07:44          
I hvilke situationer var PSG heldige?

Ja Bayern skyder meget og har bolden rigtig meget, men de har også en meget tung bagkæde (Süle og Boateng er for tunge). man vælger at presse højt hvilket jo er smukt, men også forbundet med den Risiko at kommer PSG du af presset skal Mbappe og Boateng løbe om kap.

Navas havde vel ikke de helt vilde redninger.

AsRambo 09:16          
Statistik er ikke alt. Bare spørg Midtjylland. Hvis du ved modstanderholdet skyder med løst krudt, så kan du jo bare forsvare den hjem og spille kontrafodbold. Bayerns afslutninger var virkelig dårlige og det profiterede PSG jo af. Samme med Brøndby den anden dag - fint du har boldbesiddelse og afslutninger, men hvis det er dårlig kvalitet kan det jo være lige meget..
Fl@skebøf 12:12          
Jeg synes ikke der er noget forkert i at sige PSG var heldige, Bayern havde kæmpe chancer men manglede skarphed og Navas som altid i vanvittig form i de her CL kampe. Men PSG var skarpere så tillykke til dem.

Lad os se i returopgøret.
Lørdag 17. april
Fredag 16. april