LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bayern bekræfter Renato Sanches-retur

| Bundesliga | 9 kommentarer
Bayern bekræfter Renato Sanches-retur
Foto: Getty Images

Infoboks

Freiburg - Bayern München
Bundesliga (30/03)
bet365 13,00 6,00 1,22
NordicBet 11,50 6,15 1,26
Oddset 11,00 5,80 1,25

Se England - Tjekkiet

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Karl-Heinz Rummenigge bekræfter, at Renato Sanches er at finde i Bayern München efter sommerferien, og at tyskerne vil have den unge midtbanespillers karriere tilbage på sporet.

Renato Sanches slog igennem i en tidlig alder i Benfica, ligesom han tryllebandt hele fodboldeuropa i 2016, da han og Portugal strøg til tops ved EM-slutrunden i Frankrig.

Samme sommer gik turen til mægtige Bayern München, hvor successen dog har ladet vente på sig, hvilket blandt andet medførte et lejeophold til Premier League-klubben Swansea i indeværende sæson.

Swansea endte dog med at rykke ud af den bedste række i England, og nu bekræfter Bayerns sportslige ledelse, at den 20-årige portugiser vender tilbage til det tyske denne sommer.

- Han vender tilbage til os, siger Karl-Heinz Rummenigge til Münchner Merkur og tilføjer følgende.

- Niko Kovac (Bayerns nye cheftræner, red.) har høje tanker om ham, og han vil gøre alt for at få Renato tilbage på sit gamle niveau, så han kan vise sine styrker frem, afslutter sportschefen.

Renato Sanches nåede inden udlejningen til Swansea at repræsentere Bayern München 26 gange, heraf 17 af disse i Bundesligaen.

Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

9 kommentarer

jijbcn 20:18          
Vidste godt han er ung. Men 20 :o
Hold da op, ja der var ikke mange der regnede med succes i Swansea
bruger 131700 20:27          
Havde han det synes du?
Pantic 20:43          
Hvis ikke man forventede Renato blev en succes i Swansea, er det svært at se ham blive det næste sæson i Bayern.
Renato var mildest talt en katastrofe i Swansea og var jo nærmest ikke på banen til slut. Samtidig var fansene efter ham, specielt efter hans reklame for sine egne Emojis, dagen efter Swansea mere eller mindre var rykket ned.
Sgrauert 20:45          
Send endelig ham til Randers FC.
Det er vist tættere på hans reelle niveau ;)
bruger 145181 21:52          
Hvad han har i støvlerne mangler han lidt mellem ørerne. Han har jo en udemærket teknik og fysik, men når man ser ham spiller laver han bare forkerte beslutning. Skyder alt for langt udefra, prøver med mystisk afleveringer som hverken med eller modspillere er med på og virker generelt enormt ukoncentreret. Udlej ham til en midter/bundklub i Bundesligaen i 1 eller 2 sæsoner. Lad ham lære sproget og kulturen og lad ham blive en bedre spiller rent mentalt. Så kan han måske returnere efter det. Lige nu vil Bayerns midtbane bestå af Martinez, vidal, Tolisso, thiago, Rudy, sánches, James og goretzka. Der skal altså mindst 2 spillere ud.
James Doakes 11:51          
Championship, that´s that shit I don´t like.
Armand0 14:00          
championshit?
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts