Luk

Bayern-boss: Græd grundet Guardiola-exit

| Bayern München | 6 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Dortmund
Bundesliga (06/03)
Oddset 1,58 4,50 5,10
bet365 1,57 4,50 5,00

Bayern Münchens direktør, Karl-Heinz Rummenigge, fortæller, at han begyndte at græde, da Pep Guardiola fortalte ham, at han ville forlade klubben.

Før Pep Guardiola blev træner i Manchester City, havde han tre sæsoner i spidsen for Bayern München.

Det blev blandt andet til tre tyske mesterskaber og to trofæer i den tyske pokalturnering i spidsen for den tyske storklub.

Derfor var Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge også rørt, da Guardiola fortalte, at han ville forlade klubben.

- Det er en aften, som jeg altid vil huske. Vi spiste sammen, og han fortale mig, at han ville forlade klubben. Det var en følelsesladet aften, hvor vi begge græd. Det vil jeg aldrig glemme, siger Rummenigge ifølge Goal og fortsætter.

- Pep og jeg skriver tit sammen, men han er ikke glad for WhatsApp. Vi skrev sammen til jul og nytår. Vi er tit i kontakt, og det har udviklet sig til et venskab, tilføjer Rummenigge.

Bayern topper i øjeblikket den tyske Bundesliga med 36 point efter 16 kampe med fire point ned til Leipzig.

 


Af Theis Fischer Brandt

6 kommentarer

deutsche 00:11          
pep, Flick og Jupp har været nogle fine trænere de sidste år, Carlo og Niko rene flops
Laksen6 00:37          
Pep´s tid i Bayern er generelt rigtig undervurderet. Selvfølgelig var det også et fantastisk hold han overtog, i en liga hvor alt andet end sejr havde været fiasko. Men det var også en trup der skulle fornys, hvor spillere som Lahm og Schweinsteiger så småt var ved karrierens efterår (Lahm var stadigvæk fantastisk), Kroos skiftede efter en sæson, og Robben og Ribery var konstant skadet efter første sæson.

Første sæson var de klart verdens bedste hold, indtil de vandt ligaen rekordhurtigt og gik mentalt på ferie, og så senere fik pinlige tæsk af Real, hvilket selvfølgelig var under al kritik.

Anden sæson havde de så mange skader, og var utrolig svækket da de røg ud 5-3 til Barcelona og MSN.

Sidste sæson var de igen klart verdens bedste hold, og røg vanvittigt ud til Atletico Madrid, hvor de ellers dominerede mere end Liverpool gjorde, da de ligeledes røg ud på vanvittig vis i foråret til Atletico - Liverpool havde 4,04 xG, Bayern havde 4,75 xG.

Så selvom hans tid i klubben oftest bliver omtalt så skuffende, så det på mange måder langt fra sandheden. Hvilket også blev tydeligt efter han forlod klubben.
MR. Buur 01:03          
Guardiola er en af den slags managers der kan få spillere til at blive bedre - det har han vist i alle de klubber han har været i - så jeg kan godt forstå klubledere er triste over at miste sådan en kapacitet.

Bayern lider lidt af det samme som PSG, nemlig at de er temmelig suveræne i deres liga og derfor presses deres hold ikke så meget som hold i La Liga og PL og det er bestemt ikke en fordel.

Jeg er utrolig forundret over at Guardiola ikke har ført Man City til en sejr i CL - det har været et fantastisk hold gennem flere sæsoner og personligt troede jeg de ville toppe i sidste sæsons CL... i denne sæson kan alt ske Coronaen skaber vanvittige resultater.
Zinras 03:53          
Jeg også at noget så uvidenskabeligt som klubbens historie spiller ind når det gælder om at tage det næste skridt: Lige nu er City et kvartfinalehold, og det er egentlig ikke giganter som sådan de er røget ud til de sidste år.

De røg ud til Monaco i 16/17 på et tidspunkt hvor de ikke var verdens bedste hold, de røg ud til Liverpool i 17/18 som sluttede 25(!!!) point bag dem i ligaen på en 4. plads i samme år, de røg ud til Tottenham i 18/19 som sluttede 27 point bag dem i tabellen og så tabte de sgu til Lyon i den specielle afvikling sidste sæson. Det var noget andet dengang det var Barcelona der ekspederede dem ud, men City har i samtlige af de seneste sæsoner været noget bedre på papiret end de hold de har tabt til.

Nu kender jeg ikke ret meget til deres trup gennem årene fordi jeg kun følger AGF, men jeg tror bare de har manglet spillere der både var på øverste hylde talentmæssigt OG trofæmæssigt. Dvs. for at få den helt optimale vinderkultur skal man have folk der har stået med trofæet i hånden før og lige kan give den det sidste spark i røven.

I en mindre skala har vi set noget lignende herhjemme: Det tog FCK en hulens masse år at blive fast inventar i gruppespil, men efter de fik hul på bylden har de kunnet blive ved i imponerende grad. På samme vis har FCM også haft deres hyr med Europa, men lur mig om ikke de nok skal blive mere fast inventar i grupperne fremover. Opnår man noget et par gange uden at sælge alle spillerne, så vil erfaringen og sulten efter mere også være der i højere grad. City har været i semifinalen én gang, hvor de tabte snævert til et rigtig godt Real Madrid, og det var nok deres store chance.

I min optik mangler der bare den sidste X-faktor over tid, og der må City-eksperterne nok give et bedre bud end jeg kan: Men det er i hvert fald ikke på trænerposten de mangler europæisk erfaring.
pibbles|FCBayern 12:02          
Bayern lider lidt af det samme som PSG, nemlig at de er temmelig suveræne i deres liga og derfor presses deres hold ikke så meget som hold i La Liga og PL og det er bestemt ikke en fordel.
Det er jo en påstand, som er så forkert som det kan være. De vandt the treble sidste år. Lewandowski som topscorer i både BL og CL, samt at de som minimum kommer i semifinalen i gennemsnit hvert andet år. Det er ellers yderst konsekvent i mine øjne.
emko19 12:40          
Du ved godt at Bayern vandt CL sidste år?
Fredag 5. marts