LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bayern-boss: Vi lukkede AEK fuldstændig ned

| Champions League | 1 kommentar
Bayern-boss: Vi lukkede AEK fuldstændig ned
Foto: Getty Images
Niko Kovac mener, at Bayern München fik lukket fuldstændig ned for AEK Athen i onsdagens 2-0-sejr, og nu er avancementet fra gruppespillet tæt på.

Bayern München snuppede onsdag en sikker 2-0-sejr, da klubben hjemme på Allianz Arena tog imod græske AEK Athen i Champions League.

Cheftræner Niko Kovac var meget tilfreds med det, han så, selvom han erkender, at AEK-opstillingen overraskede ham en smule.

- Det var en fortjent sejr. Vi lukkede dem fuldstændig ned. De havde kun én chance i løbet af 90 minutter, og det var lige i starten, siger Niko Kovac ifølge Bayerns hjemmeside.

- Vi skulle have belønnet os selv for vores gode arbejde i anden halvleg. Vi skulle have scoret to-tre mål mere. Men jeg er tilfreds med resultatet.

- Det blev ikke nogen målfest, men det forventede vi heller ikke. Vi ville bare vinde kampe. Nu har vi ti point, og vi har en virkelig god chance for at gå videre, siger Niko Kovac.

Bayern München har to point ned til Ajax, der er på andenpladsen i gruppen. Benfica er distanceret med seks point, så meget skal altså gå galt, hvis det ikke bliver til tysk avancement.


Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

hfn 14:40          
Fuld kontrol, men ingen fcb fest, efterhånden læææænge siden Bayern har scoret mere end 3 mål i en kamp
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april