Luk

Bayern-boss: Werner havde ikke passet ind

| Bundesliga | 9 kommentarer

Infoboks

Hertha Berlin - Bayern München
Bundesliga (19/01)
bet365 9,00 6,00 1,28
NordicBet 9,95 5,45 1,32
Oddset 9,00 5,60 1,30
YouBet 8,50 5,70 1,33

Timo Werner havde ikke passet ind i Bayern Münchens måde at spille på, vurderer klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Timo Werner var i sommer en ombejlet herre, men efter grundige overvejelser valgte han at forlænge sin aftale i RB Leipzig.

Bayern München var blandt klubberne, der angiveligt var klar til at betale den unge angribers frikøbsklausul, men det skete ikke.

Sportsdirektør Hasan Salihamidzic afslører nogle af tankerne bag, og her kommer det frem, at han ikke stolede på Werners evner mod de kompakte forsvar, Bayern München står over for.

- Timo Werner er en god spiller, som havde en fremragende første halvdel af sæsonen. Men vi har Robert Lewandowski, som er en angriber, der passer perfekt til vores spillestil, siger Hasan Salihamidzic ifølge Sport Bild.

- Robert er i stand til at orientere sig, selvom han har meget lidt plads på banen. Han er i stand til at flytte sig i små rum og finde fabelagtige løsninger med bolden.

- Med sin fart har Timo Werner brug for mere plads, og det havde han netop i Leipzigs system. De har måske ændret deres system, men det er stadig ikke lige så kompakt i deres offensiv, som det er hos os, siger Hasan Salihamidzic.

Timo Werner forlængede sin kontrakt til sommeren 2023.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

mexicoz 10:04          
Spot on. Werner passer ikke til Bayern. Han ville ende på en kant formentlig. Men Bayern får mere end almindeligt svært ved at finde en afløser for Lewandowski når han bliver for gammel
Malresi 10:40          
@mexicoz

Nej da. Nu fik de jo sendt Haaland til Dortmund så han kan vende sig til Bundesligaen og så er han klar til at tage over for Lewandowski om 2-3 år. Det har de tænkt fint igennem i Bayern.
Juniorx 12:11          
Så blev Bayern tøsefornærmet over at en spiller vælger en smule personlig stolthed over deres klub. Selvfølgelig kunne Werner udvikle sig i Bayern, og tror han ender i en af de store Engelske klubber en dag.
Adamantium_1 12:37          
Brazzo er formentligt bare i gang med at line undskyldningerne op for, hvorfor han lader ENDNU en profil slippe mellem hænderne.
Fl@skebøf 12:44          
Så blev Bayern tøsefornærmet over at en spiller vælger en smule personlig stolthed over deres klub. Selvfølgelig kunne Werner udvikle sig i Bayern, og tror han ender i en af de store Engelske klubber en dag.
Hvor læser du fra Bayern er tøsefornærmet? Det var da den værste omgang sludder.
haraltidret 14:42          
Det er altid nemt at sige som Hasan Salihamidzic gør når spilleren måske selv valgte Bayern fra for at forlænge med Leipzig. Jeg tror nu nok Bayern gerne ville have haft Werner, om ikke så fordi det markant kunne svække en direkte konkurrent i mesterskabskampen.
ChelseaNico 15:30          
Så rigtigt Juniorx
Lørdag 18. januar