LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Bayern buldrede videre mod Leverkusen

| Bundesliga | 8 kommentarer
Bayern buldrede videre mod Leverkusen
Foto: Getty Images
Bayern München fortsætter derudaf i Bundesligaen, hvor holdet fredag vandt 3-1 ude mod Leverkusen.

Bundesligaen vendte fredag aften tilbage efter vinterpausen, og det skete med et opgør mellem Bayer Leverkusen og førerholdet Bayern München.

Bayern var uden en skadet Robert Lewandowski, men nyindkøbet Sandro Wagner startede på bænken.

Herfra kunne han se et godt kæmpende Leverkusen-mandskab yde modstand, men Bayern var dog dominerende.

Efter en halv time kom sydtyskerne også i front.

Arturo Vidal headede et hjørnespark ind i en Leverkusen-mand, og så var Javi Martinez klar over returen, som han med venstreskøjten bankede op i nettaget.

Anden halvleg var et kvarter gammel, da den så blev 2-0.

Franck Ribery blev spillet helt fri lidt over midten, og så stormede den 34-årige franskmand mod målet, hvor han undervejs satte et par Leverkusen-spillere, før han sparkede fladt i det korte hjørne.

Leverkusen lagde sig dog ikke ned, og med nitten minutter tilbage af opgøret, kom reduceringen, da Kevin Volland tog et par træk på kanten af feltet og klaskede bolden i målet nede ved stolperoden.

I overtiden lukkede James Rodriguez endegyldigt kampen sin scoring til 3-1, da han flot krøllede et frispark op i toppen af målet.

Dermed fortsatte Bayern, hvor de slap i efteråret, og holdet topper rækken med 14 point ned til Schalke, der spiller i weekenden.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Elias von Staffeldt

8 kommentarer

sunthomas2003 22:24          
Fed kamp med højt tempo, krydret med lækker lækker James kasse i overtiden
schweini31 22:32          
Fandme en stærk kollektiv Bayern præstation! En enkel forsvarssituation hvor 4-5 spillere ikke får investeret de ekstra 5% der skal til for at afværge scoringen - der desuden lige rammer 2 mand på vej ind. Øv. Det er selvfølgelig tydeligt på spillet at lewandowski mangler på toppen, men alle kæmper godt og selv Rafinha leverer en næsten fejlfri indstats! Så er 2018 sgu i gang. Jeg krydser mine fingre for at den gode hr. Heynckes henter de tre pokaler igen?
FC Bayern 1900 22:33          
Er du gak, en lækker kasse af James.
EfB 1924 22:46          
James er bare en klassespiller. Er enormt glad for Bayern hentede ham.
hfn 22:51          
Og Oliver Schmidt zdf hævede oplevelsen en tak, fantastisk kommentator
bruger 145181 22:53          
Udemærket kamp. Ribery laver en kasse, men er nok den eneste Bayernspiller, der ikke får spillet en godt kamp. Alt for mange af hans ting løber ud i sandet. Desuden et enormt klodset gult kort til Müller. Men dejligt med 3 point
noahandersen 22:53          
Yderst professionel sejr, der viser vigtigheden af Martinez på 6´er positionen. Ikke smukt spil men yderst effektivt. Müller som 9´er er ikke optimalt, Wagner er dog også stadig ny i truppen, og beslutningen om at lade ham starte ude er forståelig. James viser klassen endnu engang. Der er vist ikke tvivl om, at vi skal hente ham permanent.
Torsdag 17. januar