Luk

Bayern-chef: Davies tager sig af Messi

| Champions League | 18 kommentarer

Infoboks

Lokomotiv Moskva - Bayern München
Champions League gruppe A (27/10)
Oddset 18,00 7,65 1,16
bet365 15,00 9,00 1,14

Administrerende direktør hos Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge, er overbevist om, at Alphonso Davies nok skal tage sig af Lionel Messi. 

Fredag aften mødes Bayern München og FC Barcelona i Champions League kvartfinalen. 

Her skal tyskerne som alle andre, der møder spanierne, finde en løsning på, hvordan man stopper Lionel Messi. 

Spørger man administrerende direktør i klubben, Karl-Heinz Rummenigge, så er planen dog forholdsvis lige til. 

- Barcelona er Messi, og det har været tilfældet i over ti år. Han har domineret i et årti som den uden tvivl bedste spiller i verden. Vi skal finde en måde at kontrollere ham og tage ham ud af kampen. 

- Hvis Messi spiller i højre side af banen, så vil Alphonso Davies tage sig af ham. Det bliver svært, men en interessant udfordring. Alphonso er ikke blevet overløbet eller driblet forbi ofte i den her sæson, siger Rummenigge til Sky Sports. 

De to mandskaber har mødtes to gange i Champions League de sidste ti år. 

I 2013 vandt Bayern med samlet 7-0 i semifinalen, mens Barcelona fik revanche to år senere, da de vandt semifinalen med samlet 5-3. 


Af Andreas Roesen

18 kommentarer

hollie 18:17          
Davies må kandidere til et af de bedste fund i nyere tid.
Fl@skebøf 18:30          
Det bliver hans karrieres so far klart største udfordring.
Tropico 19:01          
- Hvis Messi spiller i højre side af banen, så vil Alphonso Davies tage sig af ham. Det bliver svært, men en interessant udfordring. Alphonso er ikke blevet overløbet eller driblet forbi ofte i den her sæson, siger Rummenigge
Nu er der jo heller ikke nogen modspillere i Bundesligaen, som tilnærmelsesvis er i nærheden af, hvad Messi kan præstere med en bold.
Danish_Messiah 19:43          
Tropico: nu er messi hverken hurtig eller en gud mere den tid er sku forbi.

Messi er blevet et kæmpe problem i barca om man kan li det eller ej, ALT skal gå igennem ham,men tiden hvor han kunne styre holdet helt og alene offensivt har været forbi i et godt stykke tid.

samt at han dræber alle offensive kræfter fordi bolden skal over til ham når de vigtige bolde skal slås.

se bare Griezmann,Dembélé,Arthur,Rafinha,Arda Turan,Coutinho,Paco Alcácer,Malcom er bare lidt af de spiller der er endt som flops i barcelona, pga af at skal gå igennem ham.
fwa 20:14          
Danish_messiah

Det var dog en fuldstændig absurd kommentar. Du udstiller godt nok dig selv. Haha. Hold da fast. Det var dog useriøst.
Stagger Lee 20:15          
Det ene øjeblik siger du at Messi ikke kan styre Barca´s offensiv, det næste siger du at alt skal igennem ham. Hvad er det egentlig du mener?

At du så nævner en flok spillere, der enten ikke har været gode nok, skadet til ukendelighed eller bare ikke har slået til, gør ikke udsagnet mere rigtigt, tværtimod.

Den bedste af flokken er nok Coutinho, men Barca er ikke de eneste, der ikke kan bruge ham. Du kan jo bare spørge hos fredagens modstander.

Messi er stadig lysår foran alle andre, problemet er at den uduelige sportslige ledelse ikke har formået at sætte et hold sammen, der kan præstere på banen. Prestige indkøb og dyre reserver er, hvad det er blevet til på det seneste. En sports direktør der ikke kan finde ud af at trup sammensætte og en præsident, der er en star fucker. Det skal gå galt.

Men lad os nu se i morgen. Jeg tænker at al Bayerns snak om egne evner og om Barca´s mangel på samme, giver dem lige den motivation, der skal til og det skulle da fryde mig, om sydtyskernes arrogance bliver sat på plads nok engang.
Fl@skebøf 20:23          
Men lad os nu se i morgen. Jeg tænker at al Bayerns snak om egne evner og om Barca´s mangel på samme, giver dem lige den motivation, der skal til og det skulle da fryde mig, om sydtyskernes arrogance bliver sat på plads nok engang.
Samme arrogance som Barca udviste op til CL finalen mod Milan i 1994? Cruyff mente jo Barca vundet trofæet nærmest inden kampen var spillet.

Det endte så bare i en 4-0 afklapsning, det største nederlag i en CL finale til dato. Det sagt skal du ikke lægge for meget i hvad Lothar Matthäus eller KHR siger, de har det med at tabe hovedet nogle gange. Men det er jo ikke fordi det kun er et Bayern fænomen, det ville vidst være synd at sige.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober