Luk

Bayern-chef efter 1-0-sejr i finale: Aldrig i fare

| VM for klubhold | 5 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Tigres 1-0
VM for klubhold
59' 1-0 Benjamin Pavard

Bayern München-træner Hans-Dieter Flick var en stolt og glad mand ovenpå 1-0 sejren i finalen ved VM for klubhold. Sejren var da heller aldrig i fare, ifølge ham.

Bayern München satte kronen på værket, da de torsdag aften besejrede med mexikanske Tigres med 1-0 og dermed vandt VM for klubhold. 

Det var utroligt nok det sjette trofæ, som holdet hjemførte i løbet af det seneste år, hvor samtlige turneringer, som tyskerne har deltaget i, er blevet vundet. 

Trods den snævre finalesejr var cheftræner Hans-Dieter Flick da heller aldrig i tvivl om udfaldet. 

- Tillykke til mit hold. De har helt bestemt opnået noget historisk - selv for en historisk klub som Bayern. Det er helt sikkert den bedste sæson, de har haft. Sejren var aldrig i fare. Vi var dominerende og fortjente at vinde finalen. Det er utroligt, hvad holdet har opnået. 

- Mentaliteten på banen var bare bare stærk. Mod slutningen var en eller to af spillerne helt sikkert på deres grænse, hvilket er grunden til, vi lavede nogle tidlige udskiftninger. Det er en stor succes for holdet og en stor og utrolig holdpræstation,  siger Hans-Dieter Flick til klubbens hjemmeside. 

I 2009 laved Barcelona den samme triumf, da de også vandt seks trofæer på et år.

 

 


Af Andreas Roesen

5 kommentarer

Dave_Jiii 11:06          
Det er lidt en parodi med den vm titel for klubhold. Holdene fra Europa vinder jo 95% af gangene da de har langt stærkere økonomi at rykke med, og derfor er alle de bedste spillere i EU
cagoda 11:14          
tillykke til Bayern fans fra en Barca fan med at tangere rekorden med de seks titler på et kalenderår.
IQlight 16:36          
Jeg læste et indlæg et andet sted ang om Flick bare kørte videre på Kovac´s "grundsten" og Kovac skulle have en del af æren for de seks titler.
Jeg ser ikke meget BL, men er det helt forkert antaget at alt ændrede sig for Bayern da Flick kom til og han og spillerne simpelthen ændrede filosofi og spillestil helt og addeles.
Alt ære til Flick, som har vundet en titel for ikke engang hver 11. kamp han har stået i spidsen for Bayern?
Det må være verdensrekord?
BayernMunchen 16:50          
@IQlight

Manden kan ikke have set Bayern under Kovac så. Bayern er langt mere offensive og kæmper langt mere for at erobre bolden. Bayern spiller mere oppe på manden og tør spille fodbold. Den eneste grund til, at Kovac holdt så længe var, at Lewandowski er et monster.
Sydens stjerne 18:26          
Enig, Kovac og hans medtrænerer bror var elendige. Tror også det kræver en anden profil aflede etablerede stjerner på et tophold end et op and coming Frankfurt hvor de gjorde det godt. Hvilket ofte er problemet for topklubberne.
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar