Luk

Luk

Bayern-chef håber at Gnabry bliver i klubben

| Bundesliga | 6 kommentarer

Infoboks

Serge Gnabry har snart kontraktudløb i Bayern Müncen, men sportsdirektør Hasan Salihamidzic håber, at klubben kan beholde kantspilleren.  

Serge Gnabrys kontrakt med Bayern München udløber næste sommer.  

Derfor har der været meget snak om kantspillerens fremtid - specielt efter Sadio Mané blev præsenteret i klubben.  

Vejen til spilletid kan være blevet længere for Gnabry, men står det til Bayern-ledelsen, så bliver han i klubben.  

- Han er en fantastisk knægt. Vi vil virkelig gerne beholde ham. Vi ville elske, hvis han blev hos os. Jeg synes, at vi har vist ham den nødvendige tiltro. Jeg håber, han beslutter sig for at blive i Bayern.  

- Men hvis en spiller ikke vil vælge klubben, så er det kun rimeligt, at han fortæller det til klubben, så der kan findes en løsning, som er tilfredstillende for alle parter, siger sportsdirektør Hasan Salihamidzic i et interview med Sky Sports Germany.  

Gnabry har spillet 171 kampe for Bayern og scoret 64 mål.  


Af Malthe Graungaard Bech

7 kommentarer

DetSmukkeSpil 22:18          
Det er jo en fjollet udtalelse fra ledelsen når man samtidig tænker på udmeldingerne i Lewandowski-sagen…
brefsgaard 22:20          
Kan godt lide ideen om at Arsenal henter fortabt søn hjem så gogo COYG
pibbles|FCBayern 03:21          
Det er jo en fjollet udtalelse fra ledelsen når man samtidig tænker på udmeldingerne i Lewandowski-sagen…

Gnabry har ikke været i pressen for at presse klubben for at sælge ham. Deri ligger forskellen.
MortenM 12:56          
Ja men Hasan har jo selv travlt i medierne hele tiden. Hvorfor overhovedet komme med den udtalelse fremfor bare at sige at han er god knægt og man hpbet man kan finde en løsning.
MehetScholl 14:09          
Syntes mange skyder skarpt efter Salihamidzic hele tiden. Det sku ikke fair, når man ved hvor meget han har gjort for klubben, og det manglede kredit han aldrig har modtaget. Kun pga konflikten mellem ham og Flick, som jeg i øvrigt syntes var unfair overfor Brazzo, fordi han gjorde ikke andet end havde Uli Hoeness hvade gjort. Nemlig passet og beskyttede Bayerns værdier. Selvfølgelig er han nød til at, komme med flere udtalelser i medier nu om diverse situationer, for ikke at blive beskyldt hele tiden for et eller andet. Når tingene går godt, så er det den enkelte spiller eller træner der får æren, men nær det går skidt, så er det Brazzos skyld.

Syntes det er Mega fedt at han fik bifald af Bayern fans, da Mane ankom til München
MortenM 21:46          
@Mehet

Manglende kredit?

Han bliver jo ikke bedømt på hans meritter for klubben som spiller men hans ageren som direktør. Og der har han da virkelig ikke været imponerende og hans udtalelser i pressen tyder for mig at se at opgaven er for stor for ham.

Han bliver konstant personlig og føler sig uretfærdig behandlet samtidig med at han lægger sig ud med store personligheder i klubben gang på gang.

Man skal altså passe på med idoldyrkelse til det ekstreme. Blot fordi man var en god spiller gør det ikke en til en god leder eller for den sags skyld en god kok for at tage et helt andet erhverv.
Der findes der utallige eksempler på i fodboldverden hvor tidligere topspillere for et job på grund af deres meritter som fodboldspiller, men simpelthen ikke magter den ledelsesrolle de har fået tildelt.
MehetScholl 01:27          
Jep, manglede kredit, som han ihvertfald har fortjent som direktør! Her er der ikke nogen idoldyrkelse kære ven, men holder mig blot til Hasans arbejde som direktør indtil videre. Hvem er de store personligheder i klubben han har lagt sig ud med? Flick og Lewa? Måske Matthäus? Flick forsøgte at blande sig i Salihamidzic arbejde, og prøvede at udnytte sin popularitet og succes til at presse ledelsen til at få sine ideer igennem. Han glemte bare at det var i Bayern han var ansat. Misforstå mig ikke. Jeg ville elske at have Flick i Bayern. Men jeg er træt af folk hele tiden er så meget efter Salihamidzic, som ikke forholder sig realistisk til problemet. Hvad tror du Hoeness havde gjort med Flick? Lewa fik gjort hele klubben til at ligne nogle fjolser, selvfølgelig er man nød til at komme med nogle udtalelser i presse derefter. Hele Lewandowski show er direkte ulækker. Største stjerne går ud i pressen og siger "noget i ham er dødt" whst.kind.shit.is.that? Matthäus gider jeg ikke bruge meget krudt på. Han er en direkte hater, og leder efter ting ved Bayern han kan svine til, pinligt.

Salihamidzic har fået en sindssyg svær start på sin position, og folk er konstant efter ham. Han har aldrig fået chancen til at arbejde i fred. Selvfølgelig er han nød til være mere direkte i sine udtalelser. Han bliver også konstant angrebet personligt. Som Bayern fan over længere periode, er jeg meget tilfreds med Salihamidzic indtil videre. Ingen over klubben, heller ikke en Flick eller Lewa, altså bare fordi du er blevet den bedste tjener, så skal du ikke tro at du er en kok. Det var bare for at slutte af for sjov, med din kok metafor.
Mandag 27. juni
Søndag 26. juni
Amerikansk politik
09:57
Sisto taler fremtid med FCM: Har større mål
09:57
Sisto taler fremtid med FCM: Har større mål
09:55
Avis: Bayern ønsker 450 mio. for Lewandowski
09:54
Medie: Neymar åben for PSG-exit
09:53
Medie: Neymar åben for PSG-exit
09:53
City-boss: Heldigt at Real Madrid vandt CL
09:51
Steffen Baumgart forlænger i FC Köln
09:50
FCK udtager 20 til første test - Vavro er med
09:49
Avis: Bayern ønsker 450 mio. for Lewandowski
09:49
Sisto taler fremtid med FCM: Har større mål
09:47
Medie: Neymar åben for PSG-exit
09:46
Medie: Neymar åben for PSG-exit
09:46
Medie: Eriksen tæt på beslutning om fremtid
09:46
SV:Vagner Love færdig i FCM: Tilbud fra tre lande
09:46
Avis: Bayern ønsker 450 mio. for Lewandowski
09:45
Sisto taler fremtid med FCM: Har større mål
09:43
City-boss: Heldigt at Real Madrid vandt CL
09:42
SV:Avis: Simon Adingra udlejes til Royale Union
09:41
Medie: De Jong til United for omkring 600 mio.
09:41
SV:City-boss: Heldigt at Real Madrid vandt CL
09:41
SV:Sisto taler fremtid med FCM: Har større mål
09:36
Medie: Neymar åben for PSG-exit
09:30
Medie: De Jong til United for omkring 600 mio.
09:30
Arsenal - Hoist the Colours!
09:30