Luk

Bayern-chef om Tigres: Bliver svært

| VM for klubhold | 0 kommentarer

Infoboks

Bayern München - RB Leipzig
Bundesliga (05/02)
bet365 1,40 4,75 7,00

Bayern München tørner torsdag sammen med Tigres fra Mexico, når finalen i klub-VM bliver spillet, og Hansi Flick forventer et svært opgør for tyskerne.

Bayern München får torsdag muligheden for at vinde deres sjette trofæ på et år, når de møder Tigres fra Mexico i finalen til klub-VM.

Selvom Champions League-vinderne fra Bayern går ind til finalen som favoritter, skal man ikke undervurdere modstanderen fra Mexico, der kan volde tyskerne problemer i løbet af opgøret.

Det fortæller Bayerns cheftræner, Hansi Flick, på onsdagens pressemøde ifølge Bayerns Twitter-profil.

- Jeg så Tigres i semifinalen og var virkelig imponeret over, hvordan de spillede. De spiller med høj intensitet og har masser af kvalitet på kanterne. De vil gøre det svært for os i kampen, udtaler Hansi Flick og fortsætter.

- Vi er glade for at være i finalen. Vi vil stille med vores stærkeste hold. Det handler om at have et hold i form, men også holde spillerne friske. Vi vil tale med de forskellige spillere og se.

Tigres spillede sig i finalen, efter de besejrede Palmeiras med 1-0 på mål af Andre-Pierre Gignac, men Flick regner med, at de har godt styr på modstanderen, inden det går løs torsdag.

- Vi har et analyseteam, der har taget et grundigt kig på Tigres. Vi har forberedt os så intenst på Tigres, som vi ville gøre med alle andre hold. Vi håber, at vi har fået de rigtige svar ud af vores forberedelser, siger Hansi Flick.

VM-finalen for klubhold mellem Bayern München og Tigres har kampstart torsdag kl. 18:55.


Af Raymund Nelausen
Mandag 24. januar